Username *
Password *
Remember Me

Farmacia još jednom dokazuje kako prati sve svjetske trendove u beauty kategoriji. Od danas u određenim Farmacia ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama možete pronaći originalni BEAUTY BLENDER, već neko vrijeme najpopularniji pribor za nanošenje šminke i podloge. Proizvod koji je zbog svoje učinkovitosti i kvalitete oduševio žene diljem svijeta moguće je od sada nabaviti u vodećem lancu ljekarni i specijaliziranih prodavaonica u Hrvatskoj, Farmaciji.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

beauty blender

Što je to Beauty Blender?
Radi se o maloj spužvici elipsastog oblika koja se koristi za apliciranje i blendanje šminke na licu. Napravljena je od posebnog materijala i radi toga odlično prianja na lice, ostavlja optimalno šminke, odnosno pudera i podloge te se lako pere i održava. Ne upija make-up, već on ostaje na površini spužvice.

Kako koristiti Beauty Blender?
Prije upotrebe Beauty Blender treba navlažiti (namočiti i iscijediti). Lice nakon nanošenja teksture djeluje prirodno, pokriveno je s optimalno šminke. Upravo je to jedna od najvećih prednosti Beauty Blendera – čini lice prirodnijim, skladnim, ten je ujednačen jer je način apliciranja jedinstven.

Tko je izmislio Beauty Blender?
Autorice ove super-spužvice su holivudske vizažistice Rea Ann Silva i Veronica Lorenz koje su ovim dodatkom  željele omogućiti jednostavnije nanošenje takozvanog nevidljivog make-upa. Nisu ni pomišljale da bi spužvica mogla postati svjetski hit.

Beauty Blender odgovara svim tipovima kože jer je materijal od kojeg je napravljen antialergijski, bez latexa.

 

beauty blender original

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location