Username *
Password *
Remember Me

Med, kao jedna izuzetna namirnica i fini dodatak našim jelima čest je sastojak krema i kremica: ovoga puta njegovi nutrijenti krase formulu Acute Care Potentilla iz linije Dr. Hauschka Med. Slična simfonija mirisa i udobnosti dešava se u njegujućem La Mer the Renewal Oil koji u sebi krije ulja eukaliptusa, suncokreta, sezama i badema. No, prije svega pobrinut ćemo se da je koža apsolutno čista kako bi mogla upiti sve te odlične sastojke: u to ime Guerlain donosi novu liniju čistača. Domaća vijest u ovotjednoj preparativi je suradnja naše pjevačice Nine Badrić koja je brigu o svom licu prepustila stručnjacima Poliklinike Milojević.

hauska med

Krema Acute Care Potentilla iz linije Dr. Hauschka Med prvi je kozmetički preparat na tržištu s blagotvornim ekstraktom crveno-smeđeg korijena petoprste (Potentilla officinalis) za potpunu zaštitu i umirenje vrlo suhe i osjetljive kože, što potvrđuju i klinička istraživanja. Dr. Hauschka Med Acute Care Potentilla dolazi u pakiranju od 20 ml po cijeni od 105,90 kuna. (Bio & Bio, odabrane ljekarne)

 

21415 LaMer renewal oil hero SILO LM 300dpi RGB cr
La Mer the Renewal Oil
popravlja oštećenja i štiti kožu, te zaglađuje fine linije i jača potpornu strukturu kože. Sadži čisti eliksir Miracle BrothaTM , glavnog sastojka svih La Mer proizvoda kao i ulja  eukaliptusa, suncokreta, sezama i badema koji pomažu transformirati izgled kože. Proizvod je dostupan ekskluzivno u parfumeriji Douglas Trg po cijeni od 1.192kn (30 ml).

 

Dr.Milojevic i Nina

Pjevačica Nina Badrić brine se o izgledu svog lica: život ispred reflektora i konstantna šminka znaju isušiti i iscrpiti kožu pa je pjevačica brigu prepustila majstoru na tom području, jednom od najboljih lokalnih estetskih kirurga - Nikoli Milojeviću. Doktor Milojević već je godinama jedan od najcjenjenijih estetskih doktora u Hrvatskoj i liječnik kojemu se u ruke, osim Nine, predaju i brojne druge slavne Hrvatice.

 

SEDP15 30

Francuska kuća Guerlain donosi nove čistače za lice i oči, u obliku mlijeka i pjene, a tu je i nježna micelarna vodica. Formule su odlične i za osjetljivu kožu, sadrže aktivne sastojke koji nježno čiste s lica make-up i prljavštinu koja se nakupi tijekom dana.
Cijene:
Cleanser biphase eyes 125ml - dvofazni čistač za oči 339 kn,
Cleanser milk 200ml - mlijeko za čišćenje lica 369 kn
Cleanser foam 150ml - pjena za čišćenje lica 369 kn
Cleanser water 200ml - micelarna vodica za čišćenje lica 369 kn
Gdje kupiti: Douglas, Mueller, Lana parfumerija

 

Natura Siberica muskarac

Linija Natura Siberica Men sadrži dragocjena ulja koja posebno pogoduju njezi muške kože i kose. Sve formule testirane su i osmišljene uzimajući u obzir specifičnosti i potrebe muške njege. Sinergijske kombinacije sastojaka rijetkih ljekovitih biljaka Sibira i Dalekog istoka djeluju snažno i učinkovito. Birajte među sedam novih proizvoda za anti-age njegu lica i kose te tuširanje.

 

KREMA PROTIV BORA ZA MUŠKARCE 50ml crKREMA SUPER TONIZIRAJUĆA ZA MUŠKARCE 50ml cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location