Serum s probioticima @ Bocassy Paris

  Predstavljanje novog Bocassy Paris anti-age seruma održano je jučer u zagrebačkom restoranu Primošten: - u novi anti-age serum ukomponiran je iznimno visok udio probiotika koji stimuliraju obnavljanje kožne barijere, lactobacillusa koji podiže čvrstoću, zelenog čaja kao jednog od najboljeg anti-age sastojka, wakame alge koja sadrži pregršt vitamina, meda koji posjeduje nevjerojatne osobine ovlaživača te djeluje protuupalno – istaknula je Marina Mustapić, vlasnica tvrtke Bocassy Paris.

  Bocassy 1

  - Testiranja učinkovitosti na dermatološkom institutu u Njemačkoj pokazala su da Bocassy Anti-age serum unutar 28 dana povećava hidrataciju za nevjerojatnih 45%, čvrstoća kože povećana je za 16%, elastičnost kože za 9%, a dubina bora smanjena je za 16% - dodaje Mustapić. Bocassy Anti-age serum djeuluje u dva smjera: smanjuje dubinu postojećih bora uzrokovanih djelovanjem stresa ili naprosto vremenom te istovremeno pojačava elastičnost i čvrstoću kože. Jednako uspješno povećava dnevnu razinu vlažnosti i tako djeluje na produljeni mladenački izgled.
  Bocassy Anti-age serum dostupan je u svim DM, BIPA i Kozmo trgovinama u Hrvatskoj. Cijena: 199,99 kn.

  bocassy event
  Voditeljica Marijana Batinić, Marina Mustapić, vlasnica i idejna začetnica tvrtke Bocassy Paris i dermatologinja dr. Nevia Delalle Lozica

   

  Bocassy Anti-age serum 1 2Bocassy 2 cr