Username *
Password *
Remember Me

Imamo pitanje za vas: koja je prirodna pH vrijednost kože? Prva tri točna odgovora – ostavite komentar ispod ovog teksta – dobit će na poklon Dermo Hypo Allergenic gel za tuširanje!

EDIT: dobitnice su Anita, Stella 76, Ivona G - molimo adrese na redakcija @ itgirl.hr. Čestitamo!

sanex opn


Da bi sredstvo za tuširanje omogućilo najbolju njegu kože, mora biti blago i nenadražujuće te treba što je moguće manje djelovati na prirodne lipide i bjelančevine kože. Upravo je takav gel za tuširanje Sanex Dermo Protector.

Novi Sanex gelovi za tuširanje sadrže DermoActive 3 Complex, kombinaciju sastojaka koji štite zdravlje kože na tri važna načina:
1. Zaštita: koža je zaštićena kad se njezina pH vrijednost održava na prirodnoj razini, što je oko 4,7. To pomaže u održavanju zdrave ravnoteže bakterija koje žive na koži. Svi gelovi za tuširanje Sanex DermoActive 3 sadrže sastojke kao što su cink i kaprilil-glikol koji pomažu u zaštiti prirodnog zaštitnog sloja kože.
2. Dubinsko ovlaživanje: svi gelovi za tuširanje Sanex DermoActive 3 uključuju kombinaciju sredstava za ovlaživanje koja su slična prirodnim faktorima vlaženja (NMF) poput glicerina i mliječne kiseline. Namjena im je da smanje isušivanje i održe prirodnu ravnotežu vlažnosti kože.
3. pH ravnoteža: koža mora održavati prirodnu pH vrijednost oko 4,7 da bi se spriječio gubitak vlažnosti i održalo zdravlje. Svi gelovi za tuširanje DermoActive 3 imaju nisku pH vrijednost, što pomaže koži da nakon tuširanja vrati svoju prirodnu pH vrijednost i ostane zaštićena dulje vrijeme.

slike sanex 4

 

Komentari (7)

  1. Anita

oko 4,7

  Attachment
 
  1. Stella76

Oko 4,7

  Attachment
 
  1. Stella76

Idelna pH vrednost kože je između 4,5 i 5.0. Idealno bi bilo 4,7.

  Attachment
 
  1. Ivona G

oko 4.7

  Attachment
 

4,7

  Attachment
 
  1. Ermossa

4,7

  Attachment
 
  1. Ruža

Idelna pH vrednost kože je između 4,5 i 5.0. Idealno bi bilo 4,7.

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.