Username *
Password *
Remember Me

Mlada londonska dizajnerica Nicola de Main zaslužna je za novi izgled kreme Nivea Soft.

Nicola cr

Možete birati između tri preslatka dizajna: Putovanje ptice, Refleksije leptira i Cvjetni snovi, kaže Nicola. – Dizajn simbolizira mladenački duh, razigranost i svježinu. Takvu bih ja kožu željela imati cijelo vrijeme, pa sam se ujedno inspirirala tim idejama - .

Londonska dizajnerica započela je karijeru surađujući s poznatim dizajnerom Husseinom Chalayanom 2002. godine. Svoju prvu samostalnu kolekciju predstavila je već dvije godine kasnije. Inspiraciju je pronašla u modernoj kulturi i glazbi, a taj karakterističan stil donio joj je kultni status među fanovima. Na London fashion weeku uspješno je debitirala 2007. godine.

revije fw2012 nicola de main design

LINIJA
Putovanje ptice prikazuje ilustraciju leta raznobojnih kolibrića, u stilu naive. Inspirirana idejom kako nepomična slika može izraziti smisao života i pokrete, uspjela je dočarati dinamično putovanje tih lijepih šarenih ptica.

ptice


Refleksije leptira
interpretacija je krila pod utjecajem psihodelične umjetnosti koja zavarava oko, poput postera kakve je poznati ilustrator Wes Wilson radio za bendove Grateful Dead i Jefferson Airplane tijekom šezdesetih godina. Hipnotizirajući živopisni dizajn krila leptira izbliza djeluje kao optička varka jer se točke čine kao oči, a linije se mogu doživjeti kao valovi ili lišće. Za dodatni dojam dezorijentacije Nicola je koristila jake kontraste boja, nadahnute slikovitim prizorom cirkusa Cirque du Soleil.

1leptiri


Cvjetni snovi polaze od ideje životnog ciklusa snježne pahulje prikazane u renesansom stilu. Nicolu su inspirirale hladne zime u Londonu i kompleksnost svake snježne pahulje, koja je slična otisku prsta – ne postoje dvije iste pahulje, a oblik ovisi o trenutku kada je nastala. Stil ponavljanja i odraza nastao je pod utjecajem raskošnog dizajna koji se može vidjeti na djelima renesansnih umjetnika.

cvjetni snovi


Hidratantna krema Nivea Soft sadrži ulje jojobe i vitamin E. "Light“ tekstura lako se nanosi i brzo upija, te na koži ostavlja osvježavajući, ugodan baršunast osjećaj.
CIJENA: 200 ml, 35 kn