Username *
Password *
Remember Me

Simpatične likove i njihove avanture sada možemo pratiti i kroz Niveino limitirano izdanje legendarne plave kreme, aktivniji san naše kože obećava nam nova Vichy Skin Sleep krema, a tu je i prirodan dezodorans Dr.Hauschka koji ne sadrže aluminijski klorhidrat ni druge aluminijske spojeve koji inače stežu znojne žlijezde. Dezići dolaze u dvije varijante – s mirisom ruže te kadulje i metvice.

NIVEA likovi cr

U subotu 11. i 18. travnja, Nivea i popularni studio za igru, zabavu i smijeh, Laboratorij zabave, u Avenue mallu organiziraju interaktivne predstave i kreativne radionice za djecu inspirirane maštovitim Nivea pričama o avanturama malenog dječaka Luke i simpatične djevojčice Mije te njihovih vjernih suputnika igračke Zeca i nestašne Vile. Predstave su otvorenog tipa i svi zainteresirani mogu doći i uživati u programu. Autor priča dječji pisac Udo Weigelt na poseban je način kombinirao edukativne bajke s uzbudljivim avanturama Luke i Mije, a ilustratorica Joelle Tourlonias čarobne je likove pretvorila u stvarnost. Priče su inspirirane stvarnim životnim situacijama, ali su kreativno pretvorene u priče s kojima se djeca od najmanje dvije godine starosti mogu poistovjetiti.

NIVEA Creme Luka planina jastuka cr

Raspored predstava Nivea priče i radionica u Avenue mallu:
Subota 11.04. 10-11 sati i 16-17 sati
Subota 18.04. 10-11 sati i 16-17 sati.

NIVEA Creme Mia na putovanju Front crIdealia Skin Sleep formula:
- Hijaluronska kiselina hidratizira kožu i čini ju punijom.
- Glicirizinska  kiselina smiruje kožu i zajedno s hijaluronskom kiselinom potiče diobu stanica.
- Kofein potiče mikrocirkulaciju i time doprinosi sprječavanju znakova umora.
- LHA nježno ljušti mrtve stanice rožnatog sloja, stoga je površina kože glatka i ujednačena.
- Vitamin B3 jača barijernu funkciju kože.
- Ulje koštica marelice osigurava koži potrebne lipide i čini ju mekom.


Vichy Idéalia Pack ouvert cr

Nova formulacija Dr. Hauschka dezodoransa sadrži prirodne sastojke koji ne isušuju kožu, a istovremeno sprječavaju razvoj neugodnih bakterija. Zbog roll-on aplikacije ostaju na koži dulje od dezodoransa koji se nanosi u spreju i tako produljuju osjećaj prirodne svježine. Formule u Ruži i Kadulji su različite, no kombiniraju učinkovitu njegu kože i dokazanu zaštitu od neugodnih mirisa. Mirisni sastojci potpuno su prirodni, dobiveni iz ljekovitih biljaka i esencijalnih ulja, što omogućuje korištenje Dr. Hauschka dezodoransa na koži neposredno nakon brijanja, a ne ostavljaju ni tragove na odjeći. Bez sintetiziranih mirisa, boja i konzervansa, mineralnih ulja, parabena, silikona i polietilen glikola.

 

Deodorant Dr Hauschka Press cr cr

Dezodorans s mirisom ruže
Dr. Hauschka Ružin dezodorans namijenjen je osobama koje traže zaštitu od neugodnih mirisa, ali i njegu. Tako će se ulje ruže i jojobe pobrinuti da koža ostane nježna, a ljekovita biljka vrkuta regulirati će sam  proces znojenja. Dezodorans ima mali udio alkohola i namijenjen je muškarcima i ženama s normalnom ili osjetljivom kožom.

Dezodorans s mirisom kadulje i metvice
Za razliku od dezodoransa s mirisom ruže koji u sebi sadrži ulje ruže, Kaduljin dezodorans u potpunosti je napravljen bez ulja i ugodne je gel teksture. Sadrži pripravke dobivene iz dva prirodna borca protiv bakterija i neugodnih mirisa – kadulje i hamamelisa odnosno vještičje lijeske. Svježi miris metvice i kadulje ostavljaju dojam dugotrajne svježine što u potpunosti odgovara muškarcima, ali i svima onima koji su fizički veoma aktivni i često se znoje. Dostupni su bio&bio trgovinama, odabranim trgovinama zdrave hrane i ljekarnama od 1. travnja 2015. po cijeni od
Deo Ruža 95,95 Kn i Deo Kadulja od 88,15 kuna.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location