Username *
Password *
Remember Me

GLOBALNO rješenje za njegu kože protiv nepravilnosti – to je zadatak koji Biothermovi stručnjaci žele obaviti ove godine.

OTKRIĆE temelje na novom saznanju: nepravilnosti nisu pitanje tipa kože, javljaju se u svakoj životnoj dobi, te su isključivo vezani uz životni stil, kao što su stres i nepravilna prehrana u kombinaciji s vanjskim uvjetima poput vlage, topline, zagađenja zraka… koji uzrokuju poremećaje naše kože.

viz

ADUTI
- Laminaria digitata je izrazito otporna smeđa makro alga koja raste na obalama La Manchea i sjevernog Atlantika, od Bretanje do Grenlanda. Njezino su prirodno stanište stijene ispod morske površine, koje su za vrijeme proljetnih plima izložene vanjskim utjecajima. Stoga je i alga L. digitata izložena stalnim promjenama i stresu: snažnim valovima, strujama i rijetkim osekama, a također se mora braniti i od UV zračenja i stalnih napada bakterija. Ekstrakt L. digitate obogaćen je cinkom te ima sebu-regulatorno djelovanje koje ograničava unutarnju proizvodnju sebuma.

- Perlit iz vulkanskih stijena fantastično pridonosi upijanju vlage i masnoća na površini kože, te pruža matirajuće djelovanje koje smanjuje neprirodan sjaj kože. Intenzivnim zagrijavanjem, ekspanzijom i usitnjavanjem u svrhu dobivanja finog, ultra - upijajućeg praha, perlit može upiti količinu vode 3,7 puta veću od vlastite težine. Njegov apsorpcijski kapacitet je pet puta veći od kapaciteta običnog talka.

- Budući da masna koža također zahtjeva hidrataciju, dodatni sastojci uključuju AquatorilTM namijenjen hidrataciji i salicilnu kiselinu za čišćenje kože.

- Čisti termalni plankton njeguje i umiruje kožu, a antioksidans vitamin E djeluje protiv oksidiranih slobodnih masnih kiselina.

LIRAZ DROR

POSTUPAK U TRI KORAKA: čišćenje, toniranje i hidratacija

1. Dnevno čišćenje
Gel za čišćenje kože i sprječavanje neprirodnog sjaja: prozirna i lagana gelasta tekstura koja se po nanošenju pretvara u bijelu pjenu.
CIJENA: 125 ml, 195 kn

gel1

2. Dnevno toniranje
Tonik za čistu kožu svježa je i prozračna tekućina koja nježno uklanja posljednje tragove nečistoća.
CIJENA: 200 ml, 195 kn

toner

3. Dnevna hidratacija
Hidratantni gel uklanja nepravilnosti i neprirodan sjaj kod mješovite i masne kože. Koža je hidratizirana, čista i svježa.
CIJENA: 50 ml, 255 kn

gel2

MIRIS
Svaki proizvod u liniji sadrži svježi citrusno-cvjetni miris.
Gornje citrusne note su nerolija, bergamota, limete i naranče.
Čiste i svježe srednje note: ozon i elemija, s cvjetnom primjesom lavande.
Poznate bazne note nose potpis puderasto-kristalnog mošusa.

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

Komentari (2)

Uopće se ne bi bunila da dobijem na poklon.
Sad nekako gledam kremice sa AHA kiselinama, da mi kožu malo vrate u život.

  Attachment
 

uuuu ovo je jako privlačno... trebalo bi mi tako nešto...

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location