Username *
Password *
Remember Me

Oduševljeni strašću svojih botaničara prema korisnim osobinama biljaka, Laboratoriji Klorane su prije više od 45 godina razvili liniju proizvoda na biljnoj bazi za njegu kose, znanstveno dokazane učinkovitosti i sigurnosti, a sinoć su njihovi suhi šamponi, među kojima je i onaj tonirani, predstavljeni u zagrebačkom Velvetu, što su pozdravile brojne obožavateljice ovih proizvoda. Od zobi do kininovca, od koprive do naranče, Laboratoriji Klorane istražuju biljni svijet kako bi pronašli najprikladnije vrste i ponudili nam biljne ekstrakte koji odgovaraju na specifične zahtjeve pojedinih tipova kose.

KLORANE33

Razvijen iz patentirane tehnologije i jedinstvenih znanja i vještina, suhi šampon temelji se na kombinaciji mikroniziranih prašaka prirodnog podrijetla. Njihov odabir i uravnotežena kombinacija osnova su kvalitete proizvoda. Gustoća i osobita finoća prašaka jamči maksimalnu moć upijanja, vrlo mali ostatak na kosi i optimalno uklanjanje eventualnog viška proizvoda četkanjem kose.

glazbena diva Tereza Kesovija i Sanja Benco
Glazbena diva Tereza Kesovija i Sanja Benco, voditeljica zastupstva Pierre Fabre


KLORANE KRISTINA
- Oduševljena sam novim suhim šamponom Klorane, koji je idealan za svaku priliku kada ste u žurbi ili nemate priliku oprati kosu i izgledati kao da ste od frizera. Preporučila bih ga svima -  izjavila je glumica Kristina Krepela.

KLORANE DEMONSTRACIJA
Demonstracija aplikacije - u samo par minuta kosa je kao preporođena!

KLORANE DARIA I NATASA
Glumice Daria Lorenci i Nataša Dangubić

KLORANE

Laboratoriji Klorane iskoristili su originalnu i patentiranu formulu suhog šampona sa zobenim mlijekom i mikroniziranim upijajućim prašcima te joj dodali mineralne pigmente, kako bi je prilagodili primjeni na tamnoj kosi.

KLORANE2

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Još jedan suhi šampon? Može, da ne bi bilo samo Batiste

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location