Username *
Password *
Remember Me

- Zahvaljujući jedinstvenoj 3-u-1 kombinaciji anti-age sastojaka - najavila je moćan novitet kuće Skeyndor beauty trenerica Margaret Beales na današnjem predstavljanju u zagrebačkom bistrou Karlo - među kojima su čisti retinol i retinoidne supstance Bakuchiol i hidrosolubni ektrakt soje, Power Retinol predstavlja novitet na domaćem tržištu te osigurava obnovu kože i maksimalan učinak pomlađivanja - .

POWER-RETINOL-NOVA-GROUP
Serum i krema: prednost ovih proizvoda odnosi se i na minimalnu mogućnost nuspojava budući da je formuliran u skladu sa stručnjacima za toksikologiju, sukladno Europskoj regulativi


Kristina Rupekaite iz kuće Skeyndor istaknula je: - zahvaljujući znanstvenim i biotehnoloških postignućima Skeyndor se može pohvaliti formulama visoke učinkovitosti koje su potkrijepljene mnogobrojnim kliničkim studijama tijekom 48 godina tradicije. Stoga mi je zadovoljstvo svjedočiti lansiranju Power Retinol linije proizvoda koja će donijeti snažnu formulu pomlađivanja kože na hrvatsko tržište - .

Margaret Beales Marijana Mikulic Kristina Rupeikaite
Događanje popularnog španjolskog beauty brenda vodila je poznata glumica Marijana Mikulić, ovdje u društvu Skeyndor predstavnica Margaret Beales i Kristine Rupekaite


Ovakvi proizvodi imaju visoku koncentraciju aktivnog retinola, stoga se ne preporučuju koristiti istovremeno (jedan na drugi) s drugim proizvodima s retinolom, u protivnom može doći do iritacije. Ove formule treba nanašati na čisto lice kako bi retinol što bolje odradio svoj anti-age posao.

 

Marijana Mikulic

 

Prateći najnovija istraživanja na području anti-age tretmana, uz Power Retinol, na događanju je predstavljen i novi proizvod iz Skeyndor-ove linije Global Lift - Global Lift Contour eliksir za lice i vrat koji se bazira na ProGEN-in tehnologiji, razvijenoj u Skeyndor laboratorijima. Kombinirajući snagu triju seruma, predstavlja najsnažniji koncentrat u Skeyndor kozmetici koji ima više od 50% antiage sastojaka i tri puta veću količinu aktivnih sastojaka po kapljici nego bilo koja druga krema. S obzirom da je usmjeren na marker starenja progerin, postiže efekt facijalnog liftinga, usporava starenje kože, zaglađuje sitne nepravilnosti na koži i odlična je podloga za make-up.

global lift skeyndor

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location