Username *
Password *
Remember Me

Vođeni idejom da se većina žena žali na izgled lica navečer, točnije da si izgledaju starije nego ujutro, Vichy je osmislio novu kremu Liftactiv Supreme koja bi trebala raditi upravo suprotno: dati koži cjelodnevnu anti-age brigu, kako bi ona do kraja dana izdržala sve napore, stres, onečišćenje i slično.

liftactiv supreme


- Radi se novoj generaciji njege s lifting učinkom koji traje cijeli dan - istaknula je Vedrana Rubil, product manager Vichya. - Novo Vichyevo otkriće usko je povezano s krono-biologijom kože. Vichy je klinički i objektivno izmjerio starenje kože tijekom dana: od jutra do večeri koža gubi sjaj, znakovi umora su vidljiviji, njezina se čvrstoća smanjuje, a bore su izraženije. Takvi znakovi mogu biti potpuno jednaki znakovima dugoročnog starenja. Vichy je pritom iskoristio jedinstvene aktivne sastojke: Ramnoza (5% koncentracija) + Neohesperidin (2% koncentracija), udruženi s ekskluzivnom Vichy tehnologijom »Day-Proof« koju sačinjavaju Adenosine i Kofein - .

vichy predstavljanje supreme
Nova beauty kreacija predstavljena je u vidikovcu Zagreb Eye, a prisutne su bile i brend ambasadorice: glumica Sanja Marin, fotografkinja Mare Milin i primabalerina Edina Pličanić.

Doc. dr. sc. Zrinka Bukvić Mokos, specijalist dermatovenerolog s Klinike za dermatovenerologiju, KBC-a Zagreb održala je stručno predavanje o načinima starenja kože. Cijena nove kreme je 240,22 kuna, a može se kupiti u odabranim ljekarnama.

vichy tekstura

 

Komentari (1)

  1. tivćanka

Mislim da je ovo prava krema za moje godine i sigurno ću je kupiti

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.