Username *
Password *
Remember Me

- Moj život vrti se oko discipline. Počela sam plesati kada sam imala 6 godina. Otkad sam se upisala u baletnu školu, radim 10 sati dnevno… - ističe Diana Vishneva prekrasna prima-balerina slavnog kazališta Marriinsky u St. Petersburgu -  na taj način najbolje mogu opisati svoj karakter i svoju posvećenost detaljima pokreta: radit ću bez prekida - dok ne osjetim savršenstvo - . Diana je upravo radi svog načina života postala lice kolekcije Kérastase Discipline, na što su u L'Orealu iznimno ponosni. 

 

Diana Vishneva Discipline

 

- Ples je više od bilo koje druge umjetnosti, ultimativna ekspresija discipline i profinjenosti. A to je ono što naša nova linija Discipline pruža neukrotivoj kosi. Ponosni smo što Diana sudjeluje u ovom projektu budući da je jedna od najtalentiranijih balerina na svijetu. Krasi je nevjerojatna ljepota i sjajna kosa o kojoj vodi savršenu brigu, nevjerojatno, s  Kérastase proizvodima - izjavio je Vincent Nida, Kérastase General Manager.

U reklamnoj kampanji i u rukama Kérastase međunarodnog koreografa kose, Luigii Murenu, prekrasna Dianina kosa kretala se nevjerojatnom tečnošću i slobodnom energijom, naglašenom Discipline ritualom. U novoj kolekciji po prvi puta Kérastase analizira način na koji se kosa pokreće te uspijeva stvoriti formulu koja dugotrajno disciplinira kosu, čak i kod najekstremnijih pokreta.

 

MASQUES V3 cr

 

Preporučena cijena Discipline rituala: 240 kn

Kérastase Discipline ritual već danas je ekskluzivno dostupan u Ruža Institutu Kérastase, a u drugim ovlaštenim Kérastase salonima od 15.09.2014

Foto: Kérastase Paris

Discipline kupka cr


Kupka Fluidealiste za sve tipove kose

Šampon čisti kosu te zahvaljujući tehnološkom napretku ujedno kosi pruža potrebnu količinu njege bez da je oteža. Sadrži optimiziranu bazu koja omogućava obilnu emulziju i sadrži tri ključna sastojka njege kose: kationski polimer, Morpho-Keratine i ceramide. Dok emulzija učinkovito čisti vlakno, 3 sastojka međusobno djeluju kako bi kosu zagladili.
CIJENA: 171 kn

Discipline linija cr
    

Maskeratine
Ovaj proizvod dubokog djelovanja kombinira djelovanje površinskih polimera i škrobi. S visokom koncentracijom hranjivih lipida ovaj proizvod kosi pruža dubinsko obnavljanje. Veća doza agensa za mekoću omogućava dosad neviđenu podatnost kose. Nakon ispiranja, kosa je meka i nahranjena te se lako stilizira.
CIJENA: 321 kn

Fluidissime
Površinski polimer stvara mrežu preko vlakna te je pružena kontrola neukrotivoj kosi. Nanosi se na suhu ili vlažnu kosu, ne ispire se. Smanjuje lomljenje kose, štiti vlakno tijekom stiliziranja i disciplinira i izrazito neukrotivu kosu.
CIJENA: 254 kn

 

Diana Vishneva Discipline2

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location