Hydra beauty njega za lice, Chanel

  ADUT: Hidratacija – izvor sklada i snage naše kože. Esencija života, ljepota koja ne zna za godine. Izvor života krije se u kameliji, cvijetu koji je Coco Chanel obožavala. Sada je taj prelijepi cvijet postao sinonimom i za njegu lica, radi svojih visokokvalitetnih svojstava. Cilj je očuvanje vlage i zaštite kože i to kroz njezine dublje slojeve kako bi što dulje ostala mlada i zdrava.

  SASTOJCI
  Chanelovi znanstvenici ne vjeruju u natrpavanje sastojaka u jedan proizvod jer je gotovo nemoguće da svi oni detaljno odrade svoje uloge… U ime jednostavnosti, oni su u liniju Hydra beauty ugradili jedan sastojak koji, kako kažu ima više talenata. U stanju je vratiti koži njezinu prirodnu hidrataciju te potaknuti procese u koži koji je čine mekšom i nježnijom. Iako stalno gubimo vodu, ekstrakt kamelije brine se da uvijek imamo zalihu.
  Drugi moćan sastojak koji se nalazi u liniji je plavi đumbir s Madagaskara. Zovu ga čuvarem hidratacije. Veliki plavi štit. Pruža zaštitu od oksidativnog stresa i nakupljanja slobodnih radikala koji su nam veliki neprijatelji. Iz dana u dan na koži se vide promjene nabolje, jer dulje čuva svoje zalihe vode, obećavaju u Chanelu.

  LINIJA
  - Krema i gel krema
  Dvije teksture namijenjene svakodnevnom korištenju i dubokoj hidrataciji kože. Ima nježan, ženstveni, prepoznatljiv Chanelov miris, za potpuno uživanje u ritualu njege lica. Gel krema odgovarat će normalnoj, a krema normalnoj do suhoj koži. Krema sadrži i shea butter, za ultimativni baršunasti „touch“.
  CIJENE: 471 kn

  - Serum
  Takozvani hydro-dinamički proizvod koji regulira prirodnu hidrataciju naše kože kako bi se što bolje obranila od neželjenih vanjskih utjecaja. Odmah pri nanošenju, koža postaje podatna, mekša i zdravija. Djeluje mlađe i više ujednačeno. Zato što je pokrenuta proizvodnja proteina koji su zaduženi za konstantnu hidrataciju, te proizvodnju lipida koji kožu čine glatkijom.
  CIJENA: 50ml, 739 kn

  GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama