Giveaway za blistav osmjeh / Pearl Drops x 3

  Imamo novo poklanjanje: tri ItGirls dobit će priliku isprobati pastu za izbjeljivanje zubi Pearl Drops. Radi se o Instant White, Hollywood smile i Coffee & Tea pastama! Želite li sudjelovati, prijavite se ispod ovog teksta komentarom koji biste od ovih divnih proizvoda željeli vidjeti kao dio svoje kućne kozmetike. Igramo se do nedjelje, 31. kolovoza, a dan nakon toga, random.org izabrat će tri imena. Sretno!

  EDIT 1. rujna 2014.

  DOBITNICE:
  1. Jadranka
  2. Angellah
  3. Makeupandother

  Hvala svima na sudjelovanju! Čestitamo dobitnicama i molimo vas javite nam kućne adrese na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.:)

   

  pearl drops itgirl.hr


  Osim toga, ove divne paste stižu sljedeći tjedan i u naš shop, koje ItGirls koje rade blogove skupljaju za GLOW bodove!

  Pearl Drops paste za poliranje zuba ne sadrže grube abrazive niti kiseli pH koji bi mogli oštetiti caklinu. Riječ je o mehaničkom sredstvu koje je upotrebljivo za svakodnevnu higijenu usne šupljine i za sve one koji žele nešto više od standardne higijene zubi.

  Hollywood Smile pasta za poliranje zubi sa specijalnom 4D formulom za izbjeljivanje zubi na bazi bisernog praha i čiste vode uklanja mrlje i plak te stvara zaštitni sloj koji štiti od nastanka novih mrlja. Pomoću aktivnog kisika održava bjelinu zubi te štiti od karijesa. Klinički dokazana formula je nježna i sigurna te uz svakodnevno korištenje zubima vraća prirodan sjaj i bjelinu. U rezultate Pearl Drops efekta mogu se uvjeriti i domaći kupci kojima su paste dostupne u svim  dm trgovinama po cijeni 33,90 kn.

  Upute za upotrebu: četkajte zube Pearl & Drops pastom 3 puta dnevno u prvih tjedan dana. Nakon toga nastavite koristiti pastu 2 puta dnevno kako bi spriječili nastanak novih mrlja. Ne smije se gutati.