Username *
Password *
Remember Me

Dok su žene već niz godina velike obožavateljice krema koje ublažavaju znakove starenja, odnedavno je u toj kategoriji sve više muškaraca. Iako je njihova rutina njege kože mnogo jednostavnija, i momci žele glatku i lijepu kožu što dulje, naročito ako se radi o licu koje svakodnevno ide pod žilet: brijanje iznimno isušuje kožu, pa to područje postaje dosta osjetljivo.

 nivea open

 

Krema koju predlaže Nivea ističe se po kreatinu i kofeinu (ekstraktu guarane) koji su idealni za zrelu mušku kožu jer ubrzavaju proces obnove stanica, učvršćuju kožu i ublažavaju bore. Naravno da i njihova koža treba svakodnevnu hidrataciju i brigu, pa ponekad kremu posuđuju od svojih djevojaka i supruga, naročito ako nemaju naviku kupovanja vlastite kreme. No, to postaje sve rjeđa pojava, pošto Nivea i brojni drugi brendovi sve više rade na području muške njege koja je jednostavna, ali konkretna.

- Nova Active Age hidratantna krema osmišljena je za muškarce koji žele njegu koja im ulijeva povjerenje da čine najbolje što mogu za svoju kožu. Formula s aktivnim sastojcima poput kreatina i kofeina koji jačaju i zaglađuju kožu, pomaže muškarcu izgledati i osjećati se samouvjereno u svojoj koži - izjavio je dr. Jens Schulz, voditelj Nivea Men laboratorija.


Svi odgovori na jednom mjestu - Pharmacy to go! / Njega muške kože


NIVEA MEN Active Age Moisturiser

 

NIVEA MEN Active Age Visual

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ja sam isto primijetila po drogerijama da sve više brendova usavršava svoje kolekcije za muškarce! Ovaj Nivea proizvod ću kupiti mužu kao iznenađenje

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location