Username *
Password *
Remember Me

Nova linija iz L'Oreal Professionela obogaćena je lipidium kompleksom koji, tvrde u poznatoj kozmetičkoj kući, duboko obnavlja kosu, te je čini svilenkastom i zaglađenom: Absolut Repair Lipidium nudi čak osam proizvoda.

 

LP absolutRepair1 cr
 
Razvijen od L’Oréal Professionnel stručnjaka u Brazilu i testiran na izrazito oštećenoj kosi, ovaj salonski protokol prava je revolucija u 4 koraka. Jedinstvena kombinacija proizvoda koja obnavlja i najoštećeniju kosu dostupna je u tri verzije: 40-minutna usluga te dvije od brze usluge od 10 minuta za obnavljanje oštećene kose.

Frizer nanosi Absolut Repair Lipidium šampon za neposredno obnavljanje, šamponira kosu, ispire je i suši do 80%. Nakon toga nanosi dozu lipidskog koncentrata za obnavljanje Primer Repair Lipidium. Za temeljitu i jednakomjernu raspodjelu aktivnih sastojaka, frizer koristi Steampod na čitavoj površini kose. Zahvaljujući svom sustavu na paru L’Oréal Professionnel pegla omogućava prodiranje i zaključavanje aktivnih sastojaka u vlaknu kose. Nakon ovog ključnog koraka, frizer vlaži kosu i nanosi Absolut Repair Lipidium masku za neposredno obnavljanje. Nakon 5 minuta ispire kosu i nanosi dvofazni serum Sealing Repair Lipidium na vrhove kose kako bi ih popunio i zagladio njihovu površinu. Završava s prelaskom Steampoda po kosi za savršeno zaglađenu kosu.

 

ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM

Lijepa glumica Kirsten Dunst lice je nove kolekcije


Poput kože i kosa se sastoji od lipidskih slojeva čija je osnovna funkcija trajna zaštita. Ali kosa često gubi lipide te postaje suha i osjetljiva na vanjske agresija. Potrebni su joj lipidi kako bi stvorila zaštitnu barijeru i osigurala integritet unutarnjih zona kose.

Ekskluzivno u L’Oréal Professionnelu, Lipidium kompleks zamišljen je tako da cilja svaku zonu vlakna kose i obnavlja vlakno i površinu. Ovaj kompleks sadrži phytokeratin i ceramide koji kompenziraju nedostatak međustaničnog cementa. Mliječna kiselina stvara koheziju stanica u srcu vlakna i obnavlja korteks.

 

LP absolutRepair cr

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Prava stvar za kosu!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location