Username *
Password *
Remember Me

Čak trideset ruža potrebno je za samo jednu Dr. Hauschka dnevnu kremu, istaknula je na jučerašnjoj prezentaciji u Makronovinom prostoru u centru Zagreba Jadranka Marković, dok je prezentirala kreiranje jedne takve kreme koja postoji već niz godina, no sada ima novu formulu. Usitnila je ruže, latice je potom pomiješala s izvorskom vodom, ostatke spalila, te dodala dio pepela u mješavinu.

 

dr.hauschka 3


U novoj formulaciji ovog klasika osim pupoljaka i cvjetova divlje ruže, te voska ružinih latica i skupocjenog ružinog ulja nalazi se i ružina vodica, povećan je udio ružinog ulja, a dodan je i karnauba vosak koji u sinergiji i savršenoj harmoniji s pčelinjim i ružinim voskom ima snažno zaštitno djelovanje.  

dr.hauschka 1


- Ruže koje se nalaze u Dr.Hauschka kozmetici uzgajaju se u biodinamičkim vrtovima, no i u sklopu projekata uzgoja u Gruziji, Egiptu i Iranu. Zanimljivo je napomenuti da se za izradu kreme koristi damašćanska ruža koji ima veći udio eteričnog ulja od ostalih vrsta. Ruža simbolizira ključne karakteristike Dr.Hauschka kozmetike i principe po kojima ona funkcionira – uravnotežuje, umiruje, njeguje, stimulira i upravo je zato prisutna u gotovo svim proizvodima. Zbog svojih posebnih svojstava, Dr.Hauschka krema s velikim udjelom sastojaka od ruže potiče regeneraciju kože i osigurava optimalnu zaštitu za suhu, osjetljivu i zrelu kožu sklonu preranom starenju. Pokazala se učinkovitom i za kožu sklonu crvenilu te onu sklonu proširenim i popucalim kapilarama. Dragocjeno ružino ulje i ekstrakt šipka stvaraju na koži zaštitni film, a mandingo, ružin vosak i avokado štite kožu od isušivanja - objasnila je Jadranka Marković.

Dr.Hauschka kozmetiku karakterizira čistoća i kvaliteta prirodnih sastojaka, koju potvrđuje i NaTrue certifikat, a u Hrvatskoj se može pronaći u ljekarnama, trgovinama zdrave hrane i bio&bio trgovinama po cijeni od 157,55 kn.

ruzina krema stol cr

dr.hauschka 2

hauska jadranka

Jadranka Marković prezentirala je stvaranje kreme od ruže, dok su Ana Rucner i Anita Dujić potvrdile da su među vjernim obožavateljicama prirodne kozmetike

Ana Rucner i Anita Duji