Username *
Password *
Remember Me

- Ove godine Vichy predstavlja inovativan proizvod toliko zabavan da ga djeca žele nanositi sama, uz jednako učinkovitu zaštitu da roditelji mogu biti mirni - objavila je danas poznata kozmetička kuća - nova Capital Soleil super pjena za djecu SPF 50 pruža izrazito visoku zaštitu uz učinkovitu vodootpornost za ubrzane dječje dane. Tekstura boje breskve i slatkog mirisa lagana je i nježna te je posebno prilagođena osjetljivoj koži djece - .

 

Vichy-Capital-Soleil

 

- Dječja je koža osjetljivija od odrasle na UV-zrake, jer je njen pigmentni sustav nezreo sve do puberteta. Većina roditelja smatra da dobro štiti svoju djecu zaštitnom kremom, a skoro svaki drugi roditelj kaže da je njegovo dijete već imalo opeklinu od sunca. Sve je to posljedica ponekad rizičnog ponašanja na suncu, poput  izlaganja dužeg od 3 sata dnevno, izlaganja u vrijeme kad je sunce najjače - između 11 i 16 sati, ali i kvalitete nanošenja proizvoda za zaštitu od sunca koja nije uvijek optimalna. Roditeljima ponekad nije jednostavno ispravno nanijeti proizvod na djecu koja nestrpljivo čekaju na igru i kupanje. Izuzetno je važno obratiti pozornost na zaštitu prekomjerno izloženih dijelova tijela poput lica, nosa, ramena, ruku i leđa, kao i često zaboravljene dijelove poput nadlanica, unutrašnjost šaka, stražnju stranu koljena i stopala - .

 

VICHY CS kids super foam SPF 50 cr


Koliko je ping pong loptica potrebno nanijeti za pravilnu zaštitu cijelog tijela? Veličina ping pong loptice = 1 pritisak spreja
Ako imaš 6 godina: 8
Ako imaš 9 godina: 10
Ako imaš 12 godina: 12

CIJENA: 143,36 kn

GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location