Username *
Password *
Remember Me

Ugođaj Provanse u kozmetici uvijek je poseban i neodoljiv - upravo je to prednost poznate francuske linije proizvoda koji se odnedavno mogu nabaviti i u Hrvatskoj. Le Petit Marseillas kozmetika inspirirana je autentičnošću, jednostavnošću i tradicijom jugoistočne Francuske, čiju posebnost i lagodnost uživanja u životu dočarava kroz bogatstvo mirisa poput lavande, ružmarina, bademovog ulja, kamilice, maslina, te začinskog bilja.

 

gamme douche extra doux new

 

- Le Petit Marseillais je luksuzan, ali cjenovno prihvatljiv brand čija je osnovna zadaća pojednostaviti svačiju svakodnevicu relaksirajući tijelo i um. Ponosni smo što u Hrvatskoj napokon predstavljamo jednu od top kolekcija kozmetičkih proizvoda u Francuskoj, posebno u segmentu gelova za tuširanje gdje je Le Petit Marseillais prepoznat kao broj 1 brend - izjavio je Josip Muller, Regionalni Business Development Manager tvrtke Johnson & Johnson.

 

lpm-colored-hair-range

 

Magičnost Le Petit Marseillais sapuna, šampona, gelova za tuširanje i krema za tijelo počiva na tradicionalnom francuskom know-how receptu pomnog odabira sastojaka i namirnica. Kvaliteti i dugovječnosti proizvoda pridružena je inspiracija autentičnom kulturom, prirodom, mirisima i atmosferom Provanse, uz dašak Mediterana s kojim ova pokrajina graniči.

 


Le-Petit-Marseillais-1

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location