Username *
Password *
Remember Me

Kad su na prognozi za vikend male plave kapljice, vrijeme je da se posvetimo odmoru, uzmemo omiljeno štivo i u potpunosti se opustimo. Usput vam predlažemo neku konkretniju njegu za tijelo, jer se dobra krema i trenuci relaksacije najviše vole. Ovi su dani idealno vrijeme za anticelulitnu njegu, pa ovom prilikom predlažemo slavnu i više puta dokazanu Elancyl Slim Nuit koja se koristi navečer, kad smo najmirniji i pripremamo se za smireniji dio dana.

 Farmacia - moja ljekarna

elancyl slim nuit


Želite li iskoristiti vikend do kraja i pripremiti se za otvorene cipele, proučite temu na Pharmacy to go! Njega stopala prije ljeta 


Cellu Slim je proizvod za mršavljenje koji eliminira sve tipove masti, čak i one najotpornije, zahvaljujući svojoj jedinstvenoj formuli, čija su svojstva i djelovanje pomno ispitali i dokazali kemičari i biokemičari Laboratorija Pierre Fabre. Cellu Slim ostvaruje izniman učinak eliminacije svih tipova masti, zahvaljujući novoj kombinaciji djelatnih tvari: CEKROPIJA + KOFEIN.

Cekropija cijepa najotporniji tip masti, trigliceride, na digliceride, dok kofein rastvara digliceride na masne kiseline tj. pospješuje lipolizu. Ksantoksilin pospješuje sagorijevanje masti, a florizin sprječava ponovno nakupljanje masti. Djelovanje bršljana potiče sintezu kolagena i elastina, te sprječava glikozilaciju i i potiče eliminaciju vode i toksina. Zaglađuje neravnine i čini tijelo vitkijim. Klinički dokazano nakon 14 noći*. Formula je patentirana i ispitana pod dermatološkom kontrolom.

222 cr


Noću se vaše tijelo odmara, što doprinosi pohranjivanju masti.
•     Učinak za vitkost: GP4G je stvarni dobavljač stanične energije koji stimulira noćni stanični metabolizam i udruženi učinak cekropije i kofeina na eliminaciju masti, osiguravajući vidljivo smanjenu pojavu celulita. Ekstrakt grančica jabuke ograničava pohranjivanje celulita**, a ekstrakt sečuanskog papra smanjuje pojavu novog celulita** za dugotrajan učinak.
•     Učinak učvršćivanja: prirodni učinak bršljana povećava elastičnost i čvrstoću kože**. Pod učinkom masaže, podržava fiziološku drenažu, pomažući tkivu pri uklanjanju viška tekućine.
•     Ljepota kože: ulja šafranike i noćurka noću prehranjuju za meku kožu ujutro.

Način primjene: Nanosite Cellu Slim Night svaku večer primjenjujući Elancyl masažnu metodu razvijenu od profesionalnog fizioterapeuta (pogledajte dijagram unutar pakiranja). Ova bogata krema ima raskošnu teksturu koja je izvrsna za masažu. Za učinkovitost proizvoda potrebno je pridržavati se preporuka za uporabu i zdravog načina života.

*Klinička studija: instrumentalno mjerenje provedeno od nezavisne agencije na 54 žene nakon 14 noći.

Elancyl laboratoriji - pioniri u anticelulitnoj njezi iza sebe imaju 40 godina inovacija, 40 godina učinkovitosti i zadovoljstva u kreiranju proizvoda za njegu tijela, koji ujedinjuju uspješno djelovanje i ugodu prilikom primjene, za blistavu ljepotu, mladoliki izgled i tijelo savršenog tonusa.

CIJENA: 327 kn

GDJE KUPITI: U Farmacia ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama