Davines Replumping / anti-age njega za kosu

  Slavni talijanski brend za njegu kose, Davines, lansirao je novu liniju Replumping, bogatu hijaluronskom kiselinom, te antioksidansima i polifenolima ekstrahiranima iz šljive - tu su šampon, regenerator, filler i filler leave-in. Ova linija, ističe Petra Granić iz popularnog zagrebačkog studija za njegu kose Etra, posebna je po tome što kosi momentalno daje boost, te je inspirirana tehnologijom fillera koja se inače koristi u tretmanima za kožu lica. - Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, moje su klijentice oduševljene. No, rezultati nisu samo trenutačni, već i trajni, što je bitno jer ne želimo samo urediti kosu, već je njegovati na način da ona danima bude zdravija i nahranjena - .

   IMG 20140301 031431


  - Davines Replumping prava je anti-age njega za kosu jer je bogata antioksidansima i hijaluronskom kiselinom, a formula se bazira na tehnici fillera, što se odmah osjeti pod prstima, jer kosa postaje mekša, podatna, smirenija i gubi onu suhoću i oštrinu. Ova je linija dio Davinesovih izvrsnih Naturaltech formula - . Proizvodi linije Davines Replumping, šampon, regenerator i filler leave-in mogu se u odabranim salonima kupiti i za kućnu njegu.

   IMG 20140301 031506


  Replumping šampon
  Aktivne komponente ekstrahirane iz šljive kosi daju elastičnost, vlagu i štite kosu. Njegova kremasta tekstura proizvodi čvrstu, bogatu pjenu. 

  IMG 20140301 031704

  Kako bi se kosa temeljito oprala, dovoljno je čisto malo šampona... Osim bogate pjene i kvalitetne formule, Replumping šampon pri korištenju oslobađa i fini, nježan miris.

  IMG 20140301 031722


  Replumping Conditioner
  Formuliran je da otpetljava kosu i daje joj elastičnost. Selektivni aktivni sastojci kosi daju vlagu i štite je. 

  IMG 20140301 031805


  Replumping Hair Filler Superactive
  Ovaj proizvod koristi se samo u salonima, a njegovi su rezultati vidljivi kroz sljedećih šest do osam pranja kod kuće jer dubinski hrani i hidratizira kosu. Na kosi se drži oko 15 minuta. Kosa nakon tretmana izgleda kompaktno, vrlo sjajno, nahranjeno i zdravo.

  IMG 20140301 031903

  Replumping Hair Filler Superactive leave-in
  Ovaj tekući serum lakši je od Superactive fillera koji se koristi samo u salonima, te se kod kuće može aplicirati na kosu nakon svakog pranja. Kosi daje otpornost na učinke vlage u zraku, te ona djeluje kompaktno, voluminozno i vrlo sjajno.

  IMG 20140301 035245
  Naš model Mirna dobila je nježniju, mekšu kosu, vidljivo poboljšane teksture