Username *
Password *
Remember Me

- 25 nakon što je stvorio prvu masku za kosu, Kérastase je kreirao proizvod za njegu kose koji kosu tijekom vremena čini ljepšom - objavila je danas kuća Kérastase - Initialiste je prvi serum koji se bazira na biljnim matičnim stanicama koje djeluju na korijenu kose, omogućavajući kosi da raste jača, sjajnija i ljepša nego ikad prije. Ekskluzivni Regenerativni Complex štiti prirodno okruženje matičnih stanica i na taj način optimizira stvaranje biomaterijala kose, osnažujući vlakno kose.

 

serum


- Istraživači u L’Oréalu oduvijek rade na shvaćanju onoga što stoji iza obnove i rasta kose. Nakon 24 godine istraživanja i 10 publikacija, L’Oréal Advanced Research otkrio je ključnu ulogu matičnih stanica u regeneraciji kože i kose kao i postojanje zaliha matičnih stanica u vanjskoj ovojnici folikula kose. Ova otkrića dovela su do pravog preokreta u shvaćanju kose, za čiju su dobrobit matične stanice važne jednako kao i za dobrobit kože. Istraživači su otkrili ključnu ulogu matičnih stanica u mikro okruženju i povezanost s kvalitetom vlakna. Zdravo okruženje podupire kapacitet folikula kose da stvori prekrasnu kosu - .

Compo 1 initialist 30 mai copieSastojak Regenerativni Complex štiti okruženje matičnih stanica i na taj način poboljšava kvalitetu kose od samog korijena. Iznimna formula, razvijena kao serum za kožu, zadržava i optimizira regenerativni kapacitet folikula, te stvara jaču, sjajniju i podatniju kosu, zahvaljujući:
- biljnim stanicama iz tisućugodišnjih poznatih sorti jabuka.
- antioksidantima polifenolima koji štite matične stranice od „oksidativnog stresa“ - zagađenje, UV zrake...
- glikolipidu koji djeluje na vanjski dio ovojnice kose gdje se nalaze zalihe matičnih stanica. Lipidska komponenta konsolidira strukturu vanjske ovojnice folikula te na taj način poboljšava okruženje matičnih stanica. “Gluco” komponenta sačinjava rezervu energije koja poboljšava metabolizam stanice i omogućava brzi rast kose.  
- novoj generaciji ceramida koji imitiraju prirodne ceramide iz kose, te na taj način jačaju otpornost kose i prianjanje kapilarnog vlakna.

CIJENA: 60 ml, 319 kn

GDJE KUPITI: U odabranim frizerskim salonima

 

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

loreal zna što je dobro za kosu. oni su mi fantastični. otkako su izbacili na tržište mythic oil,još ih više volim. a i moja kosa

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Ovo moram isprobati!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location