Username *
Password *
Remember Me

Priča počinje u jednom zagrebačkom laboratoriju, odnosno tvornici koja se bavi proizvodnjom kozmetike, gdje je prije nešto više od godine dana proizvedena čistokrvna hrvatska kozmetika La Croa: za sada je u ponudi linija za njegu kose (šampon, regenerator, maska i ulje za kosu), te već gotova za proizvodnju linija za njegu tijela (mlijeko, losion i njega za tuširanje). Možda ste se susreli s ovom kozmetikom u frizerskim salonima…

la croa 5

 Glavni sastojak linije za njegu kose je argan, ulje koje se dobiva se hladnim prešanjem sjemenki biljke Argania Spinosa, čija je domovina Maroko. Vrlo je skupocjeno: procjene kažu da je za dobivanje jedne litre ovog ulja potrebno i do 20 sati rada, i zbog toga ga zovu "tekuće zlato". Bogato je oleinskom i linolnom kiselinom, karotenom, mineralima i vitaminom E. Prodire duboko u vlas, popravljajući strukturu kose, tako da ona postaje čvršća, sjajnija i puna (povećava volumen kose).

la croa 7

Među sastojcima su i iznimno cijenjeno ulje makadamije koje se dobiva iz sjemenki biljke Macadamia Ternifolia, porijeklom iz Australije. Ovo ulje sadrži visok udio oleinske, palmitinske, linolne i linolenske kiseline, te omega-3 i omega-6. Kako bi formula bila kvalitetnija, dodana su i ulja lana, te ulje sjemenki mrkve. Ulje lana dobiva se iz biljke Linum Usitatissimum. Efikasno restrukturira oštećenu vlas, obnavlja elastičnost i stvara fini zaštitni film na kosi. Ulje sjemenki mrkve iz biljke Daucus Carota, osim nutritivne uloge (sadrži vitamine A,B1,C i B12), ima i blago antimikrobno djelovanje, pa može prevenirati pojavu prhuti. Nezaobilazni keratin, strukturni protein kože i kose, također je prisutan u liniji za njegu kose, te je odgovoran za stabilnost i oblik stanica. Zaglađuje oštećenja na kosi, smanjuje lomljivost i učvršćuje vlas. Za vlažnost je zaslužan panthenol, koji prevenira isušivanje kose, te smanjuje lomljivost i omekšava vlasi.

la croa 1

Formula još sadrži i pšenični protein i ekstrakt hmelja. Pšenične su klice dodatni izvor vitamina E, riboflavina, folne kiseline, vitamina B6, magnezija, fosfora, cinka, mangana i selena, sok ekstrakt hmelja ima estrogena svojstva, hrani i omekšava vlasi, te doprinosi zdravom i njegovanom izgledu kose​.

la croa 8

Linija za njegu tijela, koja uskoro kreće u prodaju, također je formulirana na bazi ulja argana i makadamije. Ovu liniju za sada možete naći u odabranim frizerskim salonima diljem Hrvatske, ali i izvan granica – odnedavno se nalazi i u asortimanu popularnog grčkog lanca za prodaju kozmetike Hondos Centar. - Vrlo smo ponosni na ovaj poslovni iskorak - otkriva osnivač brenda Robert Musollaj - jer La Croa je uistinu kvalitetna kozmetika u čiju proizvodnju ulažemo mnogo sredstava, bazirana je na najkvalitetnijim sastojcima - . Uskoro će se La Croa proizvodi naći i u jednom od drogerijskih lanaca u Hrvatskoj.

la croa 2

-La Croa je inovativan i unikatan brand, kreiran i proizveden u Hrvatskoj u suradnji s našim renomiranim proizvođačem kozmetike. Naši proizvodi proizvedeni su po najvišim svjetskim standardima u svijetu kozmetike. Dokaz tome su zadovoljni kupci iz profesionalne frizerske branše koji su upoznati sa svjetskim novitetima, te naše proizvode svrstavaju u sam vrh - . Ovih dana na tržište stiže i redizajn pakiranja, te će od sada La Croa nositi novo, zlatno ruho.

 la croa 6

 CIJENE:
Šampon 250ml, 36 kn
Regenerator 250 ml, 46 kn
Maska 25 ml, 15 kn
Ulje za kosu 20 ml, 35 kn
Ulje za kosu 100 ml, 99 kn

la croa 3

 

la croa 4