Username *
Password *
Remember Me

Kako bi frizeri kvalitetno radili svoj posao, svako malo moraju odrađivati treninge koji ih čine kvalitetnijim stilistima kose: donosimo vam priču o La Biosthetique treningu koji polaze i neki hrvatski stilisti kose kako bi bili u tijeku s novitetima i novostima. Naime, La Biosthetique je brend koji zahtijeva veliko znanje kako bi se mogao primjenjivati. Jer klijenti zaslužuju samo najbolje: dakle, uz samu vrhunsku kvalitetu proizvoda, izuzetno je važno da frizeri budu redovno educirani na najvišem nivou.

 

la-biosthetique-6Što to znači? Sve ono što se nauči u frizerskoj školi je baza za rad. Znanstvena tehnologija napreduje, tako da La Biosthetique razvija svoje sastojke i usko surađuje s medicinskim institutima. U samoj firmi postoji laboratorij u kojemu rade liječnici koji paze na sve kemijske kombinacije sastojaka za najbolji rezultat. Obzirom da istraživanja svakodnevno daju rezultate, nije dovoljno samo plasirati odličan proizvod. Frizer je taj koji taj proizvod zna točno kako, kada i gdje primijeniti. Frizer ujedno mora poznavati sastav dlake i kože. Važno je znati što su proteini, lipidi, šećeri, kiseline, ph faktor, kao što je važno poznavati stručna znanja, pravila miješanja boje i pigmentaciju kose.

 

la-biosthetique

Samo na taj način frizeri razumiju brend i znaju koji La Biosthetique proizvod ima koju namjenu i posebne sastojke. Dobar frizer mora znati, a to frizeri La Biosthetique imaju u „malom prstu“, napraviti analizu, postaviti dijagnozu kose i vlasišta, te nakon toga poznavati djelovanje proizvoda i točno odrediti što kojoj kosi u kojem dijelu treba, kao i vlasištu. Dobar frizer mora znati i razgovarati s klijentom, te dobiti informacije koje su neophodne za pravilnu dijagnozu i određivanje proizvoda. Uvriježeno je mišljenje da je kosa masna ili suha. Isto tako da se ima ili nema prhut. Na tome sva terminologija završava. La Biostehtique je sofisticirani brand koji ima široku paletu proizvoda, a pokrivaju sve situacije koje postoje vezano za kosu i kožu glave.

 

la-biosthetique-9Na redovnoj edukaciji koju imaju priliku posjetiti rijetki, u La Biosthetique Academy koja ima više 1100 m2, s 9 različitih i kompletno opremljenih ateliera za rad frizera, nedavno se radilo na temi BLOND: to je novi sistem svijetljenja kose, kombinacije proizvoda koji daju maksimalni rezultat, a uz minimalnu štetu za kosu. Radili su cijele dane, savladavali teoriju, obavezan praktični dio. Od posebnog pranja kose, do nanošenja tretmana, na osnovi analize i dijagnoze. Bojanje je veliki izazov u frizerstvu, a koloristika posebna nauka koju treba odlično poznavati, jer zaista nijanse određuju krajnji rezultat. Neizbježno je poznavanje dlake, dokle smijemo ići da je ne oštetimo i narušimo strukturu, koliko se otvara kutikula kose? Čime je najbolje i najkvalitetnije zatvoriti? Sve te odgovore frizeri moraju znati kako bi odlično napravili svoj posao.

 

la-biosthetique-1


La Biosthtique nudi samo ono najbolje za kosu: ne brzo i lako rješenje, već ono najkvalitetnije i dugoročno. Frizeri mijenjaju svoje dosadašnje navike, te razmišljaju u interesu kose i klijenta. Nude poseban servis, imaju drugačiji pristup... La Biosthetique frizeri postavljaju si pitanja: kako da klijent bude zadovoljan, a kosa maksimalno očuvana? Na koji način potaknuti vlasište da bolje upije losione i da imamo najbolji rezultat rasta kose? Uklanjanje prhuti? Smanjenje stresa kože glave. To je samo dio tema koje su La Biosthetique frizeri i njihovi treneri obradili detaljno, kako bi klijentima u hrvatskim La Biosthetique salonima pružili maksimalno kvalitetnu uslugu, jednaku onoj koju dobivaju svi klijenti La Biosthetique salona u cijeloj Evropi. 

 

la-biosthetique0

 

 Saloni koji koriste La Biosthetique i imaju kompletnu maloprodaju za La Biosthetique proizvode:

*         Allure, Zagrebačka 6, Sesvete

*         Tempora, II Vrbik 14 , Zagreb

*         Kefa, Bauerova 16, Zagreb

*         Sananda, Mike Tripala 2, Split

*         Šinjorina, Biokovska 18, Makarska

 

la-biosthetique-7

 

la-biosthetique-8

 

la-biosthetique2

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location