Username *
Password *
Remember Me

Kako tehnologija ljepote ide naprijed, tako se i svako malo na našem tržištu nađe nešto zanimljivo i napredno, a u skladu s time jučer je u zagrebačkom salonu De luxe (Ilica 21) predstavljen najnoviji uređaj MBE Oxylifenova VX.  

 

De luxe 14


- Izdvajamo lifting tretman infuzijom kisika koji u potpunosti regenerira vezivno tkivo lica i tijela, te tretiranje celulita, zaštićen pod nazivom Oxyendodermia. Tretman pruža trenutne i dugotrajne učinke jer samo učinak patentirane propulzije/infuzije djeluje na proizvodnju prirodnog hijalurona u koži, aktivira obnavljanje kože i predstavlja ultimativnu metodu pomlađivanja, jedinu, od strane medicinske struke, priznatu alternativu filerima. Trudimo se pratiti svjetske trendove te omogućiti našim klijentima brojne novitete s vanjskih tržišta - objasnila je Antonija Tretinjak iz salona De luxe, koji je ujedno sinoć, uz predstavljanje ovog „čudesnog“ aparata proslavio pet uspješnih godina rada.

 

Andreja Bistricic Antonija Tretinjak i Maja Merlic

Andreja Bistričić, Antonija Tretinjak i Maja Merlić


Poznate glumice Vanda Winter, Nataša Dorčić, Ana Maras, Marija Škaričić i Ana Kraljević, TV voditeljica Ines Preindl, mlada pjevačica Kim Verson, modne dizajnerice Andreja Bistričić i Maja Merlić (Dioralop) samo su neka od imena koja su kozmetički salon De Luxe prepoznala kao svoje idealno mjesto za njegu i opuštanje, a predbožićnoj proslavi pridružili su se i poznati glumac Ivan Herceg, te radijski voditelj Frano Domitrović.

 

Ana Maras Antonija Tretinjak i Natasa Dorcic
Ana Maras, Antonija Tretinjak i Natasa Dorčić

 

Antonija Tretinjak Frano Domitrovic i Ines Preindl
Antonija Tretinjak, Frano Domitrović i Ines Preindl

 

Antonija Tretinjak i Ivan Herceg
Antonija Tretinjak i Ivan Herceg

 

Kim Verson i Vanda Winter
Kim Verson i Vanda Winter

 

De luxe 11