Username *
Password *
Remember Me

Zasigurno ste primijetili kako se, čim malo zahladi, koža zna pobuniti i otkriti neko svoje drugo, nama neželjeno lice… Ponekad se pojavljuje crvenilo ili čak ljuštenje, no to možete spriječiti korištenjem visoko-hidratantnih krema koje će vašem licu podariti cjelodnevnu vlagu i učiniti je mekom i zaštićenom. Kako biste se pripremili za zimske radosti i unaprijed poradili na očuvanju kvalitete kože, koristite i kreme koje bogate hranjivim sastojcima, te se posvetite svome tijelu barem jednom tjedno i u kupaonici si napravite pravi mali wellness. Naime, jedna od prednosti zime je i uživanje u vrućoj kupaonici koja će otvoriti pore, pa će maske i kreme koje apliciramo još bolje, zapravo kako bi i trebale, odraditi svoj posao. Birajte kreme koje su bogate lipidima i vitaminima, a izvrstan sastojak je i med koji se nalazi u brojnim kozmetičkim preparatima namijenjenima korištenju tijekom zime.

 

clinique

 

Većina žena s dolaskom hladnih dana primijeti da im je koža osjetljiva, no zapravo se radi o uobičajenim promjenama koje ona doživljava prilikom prilagodbe na niže temperature zraka, pa je na nama da se pripremimo na to. Zimski wellness uključuje i ulja za lice i tijelo koja se nanose na suhu i čistu kožu. Ova ulja su suha, tako da ih koža brzo upije i ne ostavlja masan, već ugodan i mekan osjećaj. Također, na kožu tijekom zime utječu i promjene temperature okoline, pa kad često ulazimo u suhe i vruće prostore, zna nam se desiti da se koža sporije prilagođava, te usred toga znaju nastati nepravilnosti na koži. Zato svaku večer temeljito očistite lice, koristite hidratantne i hranjive kreme, i nemojte koristiti piling prečesto. Naime, piling skida gornji sloj pa koža može postati preosjetljiva na podražaje iz okoline. Pojačajte i korištenje krema za područje oko očiju, ono je najosjetljivije i često mu treba pomoć u vidu anti-age krema. 

 

avon1 cr

 

Kosa također zahtijeva više brige, pa su maske i pažljivo sušenje i više nego potrebni – dok se ljeti kosa djelomično sama suši, što je idealno, zimi je „napadamo“ vrućim sušilima za kosu. Probajte kosu, naročito dugu, što bolje posušiti u ručniku, te nakon toga aplicirajte ili masku ili ulje za kosu koje će joj vratiti sjaj i mekoću. Naime, teško oštećena kosa nema budućnost, nju naprosto morate ošišati, možete je tek malo ulickati silikonima… Predlažemo kraćenje vrhova prije teške zime, te korištenje maski i ulja barem jednom tjedno.

caudalie

 

cicaplast mains tube creme crclinique1

 

d 201203 d 201203 bbdaywear

givenchy-smile-n-repair-perfecting-wrinkle-cream- cr

jmo2

jmorg

melem-svi-proizvodi

premierpremiereye cr

VICHYanti-age

VichyIDEALIALIFESERUMSMCvichy normaderm

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.