Username *
Password *
Remember Me

Među brojne kozmetičke kuće koje ove sezone sugeriraju volumen u kosi, smjestio se i Oriflame sa svojom novom HairX kolekcijom koju možete naći u katalogu 13. - HairX kolekcija posjeduje 6-gingerol koji ima svojstva snažnog antioksidanta, te umiruje i štiti vlasište - objavio je Oriflame.

 

11

Za obojenu kosu

 HairX šampon za zaštitu obojene kose
Šampon s ekstraktom lišća baobaba nježno pere, štiti i održava boju kose. Formulacija je dovoljno blaga za svakodnevnu upotrebu, te produljuje postojanost intenziteta boje do sedam tjedana. Posjeduje UV filtre i štiti od UV zraka i slobodnih radikala.
CIJENA: 250 ml, 22,90 kn

HairX regenerator za zaštitu obojene kose
Hidratantni regenerator s ekstraktom lišća baobaba štiti i održava boju kose te olakšava njeno raščešljavanje i oblikovanje. Produljuje postojanost intenziteta boje do 7 tjedana. Posjeduje UV filtre i štiti od UV zraka i slobodnih radikala te pruža 200% više zaštite boje kose.
CIJENA: 200 ml, 22,90 kn

HairX tretman za zaštitu obojene kose, bez ispiranja
Intenzivni tretman s ekstraktom lišća baobaba štiti i održava boju kose. Čini kosu mekšom i jednostavnom za oblikovanje. Sugerira se koristiti dva puta tjedno nakon pranja, bez ispiranja.
CIJENA: 150 ml, 32,90 kn

 

2

 Za tanku kosu

HairX šampon za volumen kose
Šampon koji nježno pere kosu i povećava volumen tanke kose. Formuliran je s kompleksom ceramida koji jača kosu.
CIJENA: 250 ml, 22,90 kn

HairX regenerator za volumen kose, bez ispiranja
Regenerator koji se ne ispire povećava volumen kose i olakšava njeno oblikovanje. Formula s kompleksom ceramida daje kosi bujnost i olakšava raščešljavanje.
CIJENA: 150 ml, 32,90 kn

GDJE KUPITI: Kataloška prodaja Oriflame

HairX cr

 

 

Komentari (1)

  1. Ermossa

Nisam imala prilike isprobati njihove proizvode za kosu, ali dala bih im šansu.

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.