Username *
Password *
Remember Me

LINIJA: Serum, krema za lice i krema za područje oko očiju

TEHNOLOGIJA:
-Dermis: Laboratoriji Helena Rubinstein kreirali su kompleks Derm-Hydrafix koji potiče sintezu molekula kolagena i glikoaminoglikana u cilju ojačavanja kolagenske matrice i poboljšanog vezivanja vode. Djeluje duboko u koži, osiguravajući dubinsku hidrataciju i čvršću kožu.
-Epidermis: kako bi zadržali vodu na površini kože, Laboratoriji Helena Rubinstein ovdje su uklopili kolagenske mikrosfere u dehidriranom obliku. Djelujući poput spužvica, mikrosfere se mogu povećati i do devet puta. Vanjski dijelovi kože ih upijaju te na taj način zadržavaju dostupnu staničnu vodu.

DJELOVANJE:
- Serum s dvostrukom koncentracijom kolagenskih mikrosfera dubinski hidratizira kožu. Bore se čine manjima, koža svakim danom izgleda mlađe. Lagana tekstura daje osjećaj dodira s vodom, koji se nakon potpunog nanošenja pretvara u osjećaj intenzivne hidratacije.
- Krema je dostupna u dvije teksture: gel krema za sve tipove kože i krema za suhu kožu. Umiruje i hidratizira, pružajući osjećaj ugode. Hidratacija je trenutna i dugotrajna, bore uzrokovane dehidracijom su smanjene.
- Krema za područje oko očiju zaglađuje kožu i djeluje protiv znakova umora. Natečenost i tamni koluti oko očiju pomalo nestaju, a oči izgledaju svježije i odmornije.

CIJENE:
Serum 40 ml, 840 kn
Krema 50 ml, 764 kn
Krema za područje oko očiju 15 ml, 473 kn

GDJE KUPITI: Mueller City centar One i Mueller Garden mall