Total Perfector, Biotherm

  Lansirana je nova osvježavajuća gel-krema za muškarce koja, obećavaju u Biothermu, rješava probleme vezane uz kožu s kojima su suočeni muškarci svih dobi i svih tipova kože: grubost, neujednačen tonus i vidljive pore. Novi proizvod napravljen je s ciljem da odgovara svakom tipu muške kože, te da je štiti u svim uvjetima u kojima se koža nalazi tijekom toplih dana.  

  1
  - Regenerativni spoj sastojaka vodenog porijekla inspiriran Biothermovim stručnim znanjem na području plave biotehnologije ključan je za transformaciju kože. Riječ je o inovativnoj kombinaciji čistog termalnog planktona: Biothermovog zaštićenog aktivnog sastojka s umirujućim i obnavljajućim djelovanjem, i ekstrakta mediteranske alge P. pavonice. Alga P. pavonica u vodi se štiti bijelim slojem kalcijevog karbonata. Na koži, njezin ekstrakt potiče dubinsku hidrataciju i postiže optimalnu kvalitetu kože stimuliranjem ključnih komponenata kože -  objavio je Biotherm.

  11


  Ovom obnavljajućem spoju sastojaka vodenog podrijetla dodani su:
  - glicerin za bolju hidrataciju kože,
  - polimeri za glatkoću koja stvara učinak 'druge kože',
  - čestice mekog fokusa, poznate po ujednačavanju kože te prikrivanju otvorenih pora i ostalih nepravilnosti,
  - eksfolijacijski agens ER195 za poboljšanu glatkoću kože,
  - Actyl CTM za poboljšano ujednačavanje kože.

  Miris kreme osmišljen je kako bi doživljaj ugode bio potpun: gornje note čine morski akordi, kruška, đumbir i korijander, srednje su ledena menta, lavanda i krastavac, a u bazi su mošus, sandalovina, cedrovina i jantar.

  44


  Lice kampanje je dvadesetdvogodišnji Youri Zoon, svjetski prvak u kitesurfingu, koji svojim prirodnim šarmom idealno utjelovljuje ovaj proizvod. Porijeklom iz Nizozemske, Zoon je drugi iz nove generacije zaštitnih lica proizvoda Biotherm Homme – muškaraca snažne osobnosti duboko povezanih s vodom, glavnim izvorom aktivnih sastojaka. - Kitesurfing predstavlja ultimativnu slobodu -  tvrdi Zoon. - Kad sam na vodi, nitko me ne može kontrolirati - .