Username *
Password *
Remember Me

Ove godine iz linije Nivea Sun stižu nam dva nova proizvoda: Protect & Refresh Invisible Cooling sprej i Protect & Bronze krema za lice sa zaštitnim faktorom 30.

viz1

Sprej s rashlađujućom maglicom osvježava kožu, vodootporan je i sadrži formulu s mentolom koji trenutno rashlađuje. Ima poseban ventil koji se okreće za 360 stupnjeva i omogućuje korištenje u svim smjerovima. Dolazi u dvije varijante – sa zaštitnim faktorom 20 i 30. Nije ljepljiv, ne ostavlja bijele tragove, te raspršivanjem stvara lagan, ravnomjeran sloj koji štiti od UV zraka.

CIJENE: 200 ml, 80 kn i 85 kn (ZF 20 i ZF 30)

broznnivea cr

Protect & Bronze krema za lice sa zaštitnim faktorom 30 istovremeno štiti kožu od UV zraka, te licu daje blago preplanulu put. Nova formula ove lagane, vodootporne kreme za lice, aktivira prirodne obrambene mehanizme kože i dubinskim djelovanjem omogućuje dugotrajnu i prirodnu boju. Krema za lice, kao i ostali proizvodi iz linije Protect & Bronze, ne sadrži sredstvo za samotamnjenje.

CIJENA: 50 ml, 66,90 kn

GDJE KUPITI: U dućanima široke potrošnje i drogerijama

viz2

 

Komentari (1)

  1. amarie66679

Sviđaju mi se Niveini noviteti i jako ih želim isprobati, a osobito Protect & Refresh Invisible Cooling sprej!

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.