Anew Clinical Absolute Even, Avon

  Uloga novog seruma je redukcija pojave čak sedam tipova diskoloracije koje su posljedica akni ili izlaganja suncu, bez obzira na dob. – Žene često mrlje i točkice, koje su ujedno znakovi preuranjenog starenja kože, prekrivaju samo šminkom, no mi im sada nudimo inovativno rješenje – objavio je Avon.

  ooo

  Serum Anew Clinical Absolute Even sadrži blagu formulu s kompleksom DSX-7 Corrector koji djeluje na tamne pjege, pjegice, crvenilo, tragove akni, smeđe mrlje, nejednaki ton i pojavu žućkastih tonova kože. - Tajna učinkovitosti kompleksa DSX-7 Corrector krije se u kombinaciji dva komplementarna oblika vitamina C, koja sprječava proizvodnju melanina na razini stanica, te na taj način poboljšava ton kože i umanjuje hiperpigmentaciju. Čak se 9 od 10 korisnica složilo kako je rezultat djelovanja Absolute Even seruma vidljiv već nakon dva tjedna kada su diskoloracije smanjene – objavljeno je. Uz ovakve serume potrebno je tijekom dana koristiti kremu sa zaštitnim faktorom, naročito u nadolazećem razdoblju kad očekujemo više sunca.

  krema

  Serum se nanosi ujutro i navečer na očišćenu kožu lica, nakon čega se koristi uobičajena krema. Proizvod se može pronaći u katalogu kampanje 5 po cijeni od 149 kuna, a u sklopu linije dostupna je i krema za korekciju diskoloracija po cijeni od 119 kuna.

  GDJE KUPITI: Kataloška prodaja Avon

  1