Username *
Password *
Remember Me

LINIJA: Sto posto prirodne i vrlo hidratantne kreme za dnevnu i noćnu te regenerativna krema za posebnu njegu lica.

TIP KOŽE: Normalna, mješovita i masna koža.

FORMULA: Kreme su proizvedene prema najvišim standardima za izradu prirodne kozmetike i ne sadrže sintetske komponente uobičajene u kozmetičkim pripravcima. Glavna aktivna komponenta - eterično ulje smilja - potiče obnavljanje i sprečava nastajanje bora, revitalizira i regenerira umornu i zrelu kožu izloženu vanjskom i unutarnjem stresu. Kreme su kompozicija hladno prešanih masnih ulja i bezalkoholnih biljnih ekstrakata.

PAKIRANJE: Novo pakiranje u obliku bočice s vakuum-pumpicom sprečava kontakt proizvoda sa zrakom i omogućava upotrebu blagog, ekološki certificiranog konzervansa.

PRIČA: - Put od ideje do gotovih proizvoda trajao je gotovo dvije godine. Trebalo je ukomponirati niz ljekovitih prirodnih sastavnica u kompoziciju koja bi bila nježna i djelotvorna, upotrebljiva za sve tipove kože i za sve tipove njege kože lica. Cilj nam je bio napraviti proizvode visoke kvalitete – 100 posto prirodnog sastava. U kreaciji proizvoda koristili smo se smjernicama njemačkog certifikata BDIH za prirodnu kozmetiku koji propisuje liste sirovina koje se smiju koristiti da bi proizvod mogao nositi ime prirodnog. Sa zadovoljstvom mogu konstatirati da smo uspjeli - ističe mr. pharm. Vlasta Pojatina, dugogodišnja voditeljica i kreatorica asortimana Kozmetike Olival.

KOZMETIKA OLIVAL: Tvrtka Kozmetika Olival osnovana je 1994. godine. Bavi se proizvodnjom prirodne kozmetike za njegu i zaštitu kože, obogaćene aktivnim komponentama prirodnog porijekla. Svi Olivalovi proizvodi temelje se na starim recepturama, ali obogaćeni su novim spoznajama u kozmetologiji i farmaceutskoj tehnologiji. Gotovo svaki proizvod sadrži bar jedno prirodno masno ulje dobiveno iz ljekovitih biljaka postupkom hladnog prešanja ili maceracijom.

CIJENE:
Dnevna krema 54,90 kn
Regenerativna krema 56,90 kn
Noćna krema 57,90 kn

GDJE KUPITI: U svim bolje opskrbljenim ljekarnama, drogerijama i većim supermarketima i hipermarketima.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location