Username *
Password *
Remember Me

Dva koraka u šminkanju sjedinjena su u jednom proizvodu: potpuno prekrivanje i prirodan ton kože dostupan u 15 nijansi korektora + podloge. Duo proizvod osmišljen je i oblikovan za žene u svim dijelovima svijeta, bez obzira na boju tena: univerzalno obećanje koje čini temelj branda od početka Lancômeove avanture "Women of Color".

op

- Naši su laboratoriji proveli istraživanje na 6000 žena različite puti iz više od 21 zemlje svijeta. Rezultat: 15 pomno oblikovanih i idealno izbalansiranih nijansi koje savršeno odgovaraju specifičnim potrebama žena različitih boja kože. Godine 2005. zaposlenice u našim laboratorijima u SAD-u primijetile su da između podloga koje su se nudile na tržištu ne mogu pronaći nijanse koje bi im odgovarale. Suviše crvene ili narančaste, nedovoljno tamne ili nedovoljno sjajne... nijanse make-upa ne odgovaraju uvijek svim bojama puti. Djelujući u sklopu udruge "Women of Color", ove su žene odlučile razviti raspon nijansi koje će savršeno odgovarati svim tonovima kože. – objavljeno je.

pud
1. korak: Korektor za ciljano, potpuno prekrivanje
Gornji dio bočice ispod poklopca sadrži korektor obogaćen vitaminom CG koji koži daje diskretan, zdravi sjaj. Nanošenjem u trenu se korigiraju tamne mrlje, podočnjaci i sve druge nesavršenosti. Ova se gusta tekstura nanosi samo na područja koja je potrebno korigirati.

2. korak: Podloga za lijepi ten
Lagani fluid ujednačava ten, dajući cijelom licu prirodan izgled bez osjećaja težine. Zaglađuje kožu bez naglašavanja pora, tankih linija ili bora. Obogaćena molekulom [LR 2412] za zdraviju kožu, ova podloga na dnevnoj bazi zaglađuje bore i smanjuje pore.  

Dva temeljna proizvoda s dvije komplementarne teksture čine idealnu ravnotežu između potpunog prekrivanja i prirodnog izgleda kao krajnjeg rezultata, kao i između make-upa i njege kože.

Od ukupno 15 lansiranih nijansi, 9 je glavnih nijansi: 010, 01, 02, 03, 035, 04, 045, 05, 06, a preostalih 6 su etničke nijanse: 005, 007, 055, 10, 12, 14.

CIJENA: 424 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

model

Komentari (1)

Ovo si jako želim

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.