SKIN_info // ključni TRIKOVI za dubinsku njegu kože - obavezni su shea maslac, losion i hijaluronska

  Njega kože zahtijeva nekoliko koraka kako biste koži vratilli mekoću - predlaže Douglas i javlja ultimativni vodič u danima povratka u urbanu svakodnevicu.

  Njega koºe nakon ljeta

  - Vratite koži sjaj, hidratizirajte je i pripremite za hladnije vrijeme. Počnite s temeljitim pilingom lica i tijela (tijelo - Kylie Skin Coconut Body Scrub; lice – Douglas Exfoliating Scrub). Ako ste ga do sada izbjegavali iz straha da ćete izgubiti boju, vrijeme je da tu naviku promijenite. Uklanjanjem mrtvih stanica vaša koža će prodisati, a dodatno ćete poboljšati upijanje, a time i djelovanje proizvoda za hidrataciju – savjetuje Douglas.

  Douglas Essential Moisturizing Lotion 200 ml 3995 kn

  Nakon pilinga tijela nahranite kožu hranjivim losionom za tijelo (Douglas Essential Moisturizing Lotion) ili mlijekom (Dr Irena Eris Body Art Light Moisturising Milk). Obilato ih nanesite ujutro i navečer, a za najbolji učinak birajte proizvode koji u sebi sadrže ureu, shea maslac ili ulje jojobe.

  ve

  Kako je koža lica najviše izložena suncu, veliku pažnju nakon pilinga morate posvetiti njenom hidratiziranju.

  Revox Just Hyaluronic Acid 5 Hydrating Fluid 30 ml 4990 kn

  U tome će vam pomoći hidratantni tonik (one.two.free! Magic Toner) i hijaluronski serum (Revox Just Hyaluronic Acid 5% Hydrating Fluid) koje u rutini trebate nanositi prije kreme.

  Njega koºe nakon ljeta 2

  Ovaj moćni duo najbrže će nadoknaditi koži izgubljenu vlažnost te ju pripremiti za zadnji korak, odnosno kremu za lice.

  Douglas Essential Rosy Glow Day Cream 50 ml 155 kn

  Nećete pogriješiti ako birate kremu obogaćenu vodom iz cvijeta ruže koja glasi za ponajbolji ovlaživač kože pa se stoga preporučuje u njezi suhe i oštećene kože (Douglas Rosy Glow Day Cream).

  Tomorrowlabs Mark Removal Cream 40 ml 659 kn

  Posljedice sunca ponekad idu dalje od isušene i dehidrirane kože, a vidljive su u obliku hiperpigmentacije, odnosno neugodnih tamnih mrlja na licu. Za borbu protiv njih treba vam pravi saveznik, a njega možete pronaći u Tomorrowlabs Mark Removal kremi.

  Douglas Essential Exfoliating Scrub 100 ml 7490 knone.two.free Magic Toner 100 ml 155 kn