SUMMER SUN SPF NEWS // što nude brendovi ISDIN & NUXE?

  - ISDIN je novi premium kozmetički brend na hrvatskom tržištu koji je već osvojio domaće kupce zahvaljujući inovativnim formulama u proizvodima za anti-age, ali i za zaštitu od sunca i preuranjenog starenja. Ovaj vodeći španjolski dermatološki brand, izrazito poznat na području zaštite od sunca i anti age-a, osnovan 1975. Od 2000. godine širi se na međunarodna tržišta, prvo u zemlje španjolskog govornog područja, a od 2015. godine na ostala tržišta. Široka linija proizvoda obuhvaća zaštitu od sunca, anti age, zaštitu kose i noktiju, njegu akni, u trudnoća, intimnu njega, njegu tijela, oralnu njegu, dječje proizvode, psorijazu, atopična kožu, infekcije i repelenti – javlja kompanija.

  xs

  ISDIN Fotoprotector Transparent Spray Wet Skin SPF 50, 165 kn

  Proziran sprej za mokru kožu tijela SPF 50 ima transparentnu teksturu te antioksidativno djelovanje na kožu.

   SH 2004 FOTO TRANSPARENT SPRAY 4 547

   

  Poboljšana formula sa 100 % prirodnim ekstraktom đumbira, koji zahvaljujući visokom udjelu antioksidanata nudi staničnu zaštitu od oksidativnih oštećenja. Idealan je za nanošenje i na suhu i na mokru kožu te je vodootporan.

  LIFESTYLE NS FULL RANGE 011 FORMAT 9.16 RVB cr

  Nuxe, slavni brend i poznat po inovativnim, mirisnim formulama, donosi nam paletu formula s visokim faktorom.

  3264680007019 0A16085 FP LS NUXE NUXE SUN HUILE BRONZANTE SPF30 150ML 2021

  Formule Nuxe Sun proizvoda sadrže prirodni aktivator preplanulosti: puder sjemenki rogača. Sjeme ove sredozemne biljke potiče preplanulost već od prvog izlaganja suncu, kako bi postigli prirodnu brončanu put. Njihove senzualne teksture tope se u dodiru s kožom, otkrivajući prekrasan ljetni miris slatke naranče, tahićanske gardenije i vanilije koji vas vodi na senzualno putovanje i priziva sjećanja s ljetnih odmora - javlja brend.

    0001876 huile prodigieuse or