Username *
Password *
Remember Me

Novitet je umirujuća hidratantna maska koja u samo desetak minuta revitalizira kožu, čini je mekšom i podatnom, te je idealna i za njegu najosjetljivije kože. Učinkovito umiruje crvenilo, peckanje i osjećaj žarenja kože, te sadrži ulje makadamije i suncokreta. Namijenjena i hidrataciji zahtjevnog područja kože oko očiju.
CIJENA: 169,34 kn

2222

No, iz francuske kozmetičke kuće javljaju i da je ove godine čitava linija Crème Fraîche de Beauté postala još prirodnija (preko 90% prirodnih sastojaka, u potpunosti bez parabena i ostalih konzervansa), nježnija (umirujući sastojci poput čistog soka aloe vere, alantoina te cvjetova naranče i badema koji štite osjetljivu kožu) i inovativnija (novi zvjezdani sastojak salikornija dokazano povećava prirodnu proizvodnju uree u koži koja garantira 24-satnu aktivnu hidrataciju kože).

LINIJU...
... čini pet proizvoda za sve tipove dehidrirane i osjetljive kože koji donose još više učinkovitosti u obliku 24-satne hidratacije i umirujućeg djelovanja.

1111

24-satni hidratantni i umirujući serum pravi je osvježavajući izvor za sve tipove žedne i osjetljive kože. Zahvaljujući dodatku prirodne hijaluronske kiseline, zadržava vlagu u koži i štiti ju od isušivanja, a lagana tekstura predstavlja idealnu podlogu za svaku kremu te se nanosi i na područje oko očiju.
CIJENA: 254,51 kn

Tri Crème Fraîche de Beauté kreme, svaka namijenjena određenom tipu kože (za normalnu, Enriche za suhu i vrlo suhu te Light za mješovitu do masnu kožu) pravi su gurmanski doživljaj za kožu. Koktel od 8 biljnih mlijeka čini kožu obilno natopljenom vlagom i spremnom za sve dnevne izazove.
CIJENA: kreme po 238,34 kn

GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama