SKIN_upgrade // do zdrave i blistave kože u samo 2 ključna koraka pojačana HIDRATACIJOM

  Beauty trendovi fokusiraju se na minimalizam u dnevnoj rutini, a dva osnovna koraka, bez obzira o kakvoj se koži radilo, su – čišćenje i hidratizirajuća formula nakon toga.

  Više od 70 godina iskustva u dermatologiji pridonijelo je stvaranju formulacije Cetaphil i linije proizvoda za čišćenje i hidrataciju kože s učinkovitom, ali i blagom formulom prikladnom za sve tipove osjetljive kože. Nakon samo dva koraka dnevne Cetaphil rutine, nježnog čišćenja i hidratacije, vaša će vam koža biti zahvalna.

  Cetaphil duo 2

  KORAK 1 - Cetaphil losion za nježno čišćenje

  Losion blage formulacije bez sapuna za nježno čišćenje svih tipova kože uklanja nečistoće, a pritom ne isušuje kožu, ne skida zaštitni sloj i ne narušava prirodnu PH ravnotežu kože.

  Namijenjen je čišćenju kože i uklanjanju šminke, a dovoljno je blag, čak i za najosjetljiviju kožu beba, što ga čini idealnim proizvodom za cijelu obitelj. 

  KORAK 2 - Cetaphil losion za 24h intenzivne hidratacije

  Nakon temeljitog čišćenja, kožu je potrebno nahraniti, a Cetaphil losion za 24h intenzivne hidratacije brzo je upijajuća formula koja osigurava dugotrajnu i intenzivnu hidrataciju za mekanu i glatku kožu.

  Sadrži patentirani hidratantni kompleks koji njeguje suhu kožu jedinstvenom kombinacijom pet ključnih hidratantnih sastojaka.

  Osim što je namijenjen za upotrebu na cijelom tijelu, uključujući i lice, dugotrajan je i prikladan za suhu i zahtjevnu kožu. Trenutno obnavlja kožu ostavljajući je mekanom i glatkom 24 sata.

   Cetaphil duo 2