Username *
Password *
Remember Me

Jeste li nedavno prihvatili izazov #OdaberiNježnost na Instagramu? Tijekom sedam dana ljudi su objavljivali na društvenim mrežama nježne poruke te se inspirirali dobrotom i dobrim djelima.

SIMPLE Micellar Wash

Zašto nježnost? Simple vjeruje kako svi možemo biti nježni prvenstveno prema sebi i svojoj koži, a onda i prema drugim ljudima, životinjama i planeti. Tako podjednako brine o tome što stavlja u svoje proizvode, ali i o onome što NE stavlja u njih. Kao što sam naziv govori, Simple koristi jednostavne sastojke koji poštuju prirodnu ravnotežu kože, poput vitamina, minerala, biljnih ekstrakata i trostruko pročišćene vode. Ne koristi umjetna bojila i umjetne mirise, alkohol, mineralna ulja ili druge potencijalne iritanse.

Svjestan činjenice da nježnost podrazumijeva i brigu o našim neljudskim prijateljima, Simple je ponosni nositelj PETA certifikata. Jednako tako donosi i pozitivne promjene u očuvanju okoliša pa tako osigurava da se pakiranja mogu reciklirati, smanjuje udio plastike u ambalaži te koristi recikliranu plastiku.

 SIMPLE Micellar Wash

Simple svakome omogućuje jednostavnu i nježnu rutinu za njegu lica uz micelarnu vodu, gelove i maramice za čišćenje lica, dnevnu i noćne kreme te maske za lice. Proizvode je moguće pronaći u trgovinama BIPA, dm te u bolje opremljenim supermarketima.

SIMPLE Micellar Wash

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location