Username *
Password *
Remember Me

Pasta za zube od prirodnih sastojaka, veganska i organska, novitet je koji je stigao i kod nas. Inspiracija – tropske biljke, ocean, sočno voće i divljina.

3992

Lebon je luksuzna francuska marka proizvoda za oralnu higijenu koju je 2015. osnovala povjesničarka umjetnosti i profesionalna fotografkinja Sephanie sa suprugom Richardom, stručnjakom za dermokozmetiku. Kao ljubitelje mora i prirode, supružnike je nadahnuo boravak u Costa Rici, tropska vegetacija, ocean i divljina, objavila je Top Parfumerija.

Nova kolekcija pasti za zube od potpuno prirodnih sastojaka i biljnih aroma od danas je dostupna u Top niche parfumeriji na Trg bana Josipa Jelačića 13 u Zagrebu.

3992

Lebon je brend inspiriran prirodnim elementima i surferskim načinom života uz dozu gla-mura Francuske rivijere. Richarrd i Stephanie željeli su kreirati potpuno prirodnu i organ-sku pastu za zube.

Lebon kolekcija pasti za zube dizajnirana je za one koji cijene zdravlje te ukusno iskustvo pranja zubi s aromaterapijskim učinkom. Veganske su, bez glutena te nisu testirane na životinjama. Lebon paste za zube proizvedene su u Francuskoj, od potpuno prirodnih sastojaka i biljnih aroma iz parfemske prijestolnice svijeta, Grassea.

COLLECTION HD cr

Lebon kolekciju čine - Cap Ferrat Mood, Une Piscine a Antibes, Tropical Crush, Villa Noacarlina, Sweet Extravagance, Le White, Fearless Freedom, Back to Pampelonne, Rhythm is love, u pakiranju od 75ml i 25ml.

Cijena za 75ml, 100 kn do 105 kn
Cijena za 25ml, 54 kn do 58 kn

TOP.hr

399239923992Lebongroupboxesandtubes

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location