Username *
Password *
Remember Me

Stalno slušam kako mi klijenti sugeriraju da na njihovu kosu ne stavljam regenerator, zašto? Regenerator nije razlog koji masti vašu kosu, maste je preparati koji nisu adekvatni za vašu teksturu kose.

Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

Prvo što je važno je procjena kose, jeli ona masna, suha, gusta, tretirana, rijetka, gusta... ako ne možete sami procijeniti, tu je vaš frizer koji vašu kosu vjerojatno poznaje bolje od vas samih. Danas postoje preparati za sve tipove kose, potražite adekvatan za vašu.

Elena Usova Editorial008
Elena Usova // Harper’s Bazaar Singapore’s April 2020 issue // Hey Little Rich Girl // Photographed by Shawn Paul Tan // Stylist Gracia Phang

Svi redovito koristite šampone, znate li uopće što on čini vašoj kosi?

Kosa je prekrivena ljuskicama i to po cijeloj dužini vlasi. Šamponom te ljuskice dižemo kako bi šampon ušao u samu srž vlasi i dubinski oprao kosu. Ako ljuskice ostavimo odignute u vlasi će ulaziti prljavština i sve štetno što može biti za kosu, to sigurno ne želite!

Elena Usova Editorial008

Regenerator još zovemo i zaštitom za kosu, to i je tako.

Kada stavimo regenerator na kosu ljuskice se priljube i zatvore vlas, time smo ju zaštitili, dali joj sjaj, njegu i lepršavost. Ono što je važno je da se regenerator nužno ne stavlja na vlasište, on je koristan isključivo na same vlasi.

Bitno je da koristite samo onaj koji je prikladan za vašu kosu, a mislite li da će vam se kosa mastiti - koristite regenerator za volumen.

Bez brige, ako imate gustu kosu, volumen u većini slučaja služi kako bi odignuo kosu od tjemena, a time ju i manje zamastio.

Elena Usova Editorial008

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location