Username *
Password *
Remember Me

Dermatolozi ističu da je nepridržavanje tretmana jedan od glavnih problema s kojima se susreću u borbi protiv akni, posebno kad su u pitanju tinejdžeri koji ne žele čekati rezultate i brzo se obeshrabre.

Zato je učinkovitost proizvoda namijenjenih koži sklonoj aknama jako bitna – sprječavanje pogoršanja, osiguravanje dugotrajnih rezultata njege, kao i smanjivanje negativnog učinka akni na kvalitetu života.

La Roche Posay Micro peeling purifying gel fotografija proizvoda 1 cr

La Roche-Posay, dermatološki preporučena marka za njegu kože, predstavlja novi proizvod u kultnoj Effaclar liniji proizvoda, za kožu sklonu aknama. Novi Effaclar micro-peeling gel za čišćenje dugotrajno smanjuje nepravilnosti i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje, a pogodan je za lice, kao i tijelo.

Effaclar Micro-Peeling Gel sadrži najvišu koncentraciju salicilne kiseline (2 %) od svih proizvoda u La Roche-Posay liniji Effaclar. Ovaj aktivni sastojak, zajedno sa LHA, čisti pore od mrtvih stanica i tako zaglađuje teksturu kože. Sredstvo za čišćenje kože također sadrži cink, sastojak za čišćenje koji djeluje na smanjuje lučenja sebuma, kao i glicerin za maksimalnu ugodu prilikom nanošenja.

La Roche Posay Micro peeling purifying gel fotografija proizvoda 1 cr

Posebno je teško smanjiti nepravilnosti na tijelu jer je tu koža pet puta deblja od kože lica. Osim toga, nepravilnosti na tijelu teže je i dohvatiti, posebno ako se nalaze na leđima. Prištići na tijelu pogađaju čak dvije trećine osoba s kožom sklonom aknama . Zbog visoke koncentracije sastojaka za piling, Effaclar micro-peeling gel djeluje kao sredstvo za mikropiling i donosi vidljive rezultate već nakon jednog poteza.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location