Username *
Password *
Remember Me

Tri nove formule za čišćenje lica, koje je prvi korak u održavanju mladolikog i lijepog tena, predlaže grčki beauty brend Apivita. Tu su crni detox gel za čišćenje, micelarna vodica i tonik losion. 

Crni detox gel za čišćenje

Crni detox gel uz pomoć aktivnog ugljena i patentiranog ekstrakta propolisa, detoksificira kožu s blagim sredstvima za čišćenje te čisti nečistoću i uklanja šminku s lica. Nakon njegove upotrebe koža ostaje svježa, čista i ugodna i zahvaljujući pantenolu. Voda u proizvodu je zamijenjena formulom infuzije šipka koja djeluje protiv onečišćenja tako da je proizvod bogat antioksidansima i drugim aktivnim sastojcima koji povećavaju njegovu učinkovitost.

Crni detox gel za čišćenje

Micelarna vodica čisti šminku i nečistoće u jednom brzom koraku uz pomoć nježnih sredstava za čišćenje i micela, molekula koje sadrže hidrofilni dio koji se okreće prema vodi i hidrofobni dio koji se okreće prema prljavštini koja je zapravo masna i tako ju nježnim postupkom bez trljanja otklanja sa lica. Umiruje i ostavlja kožu čistom i ugodnom s grčkim medom od timjana i infuzijom divlje ruže, a nudi i dodatnu zaštitu pomoću infuzije šipka. 

Tonik losion za lice umiruje kožu uz pomoć grčkog meda od timijana, lavande i pantenola. Nakon njegove uporabe koža je hidratizirana i ugodna, a zahvaljujući organskom ulju naranče i geranija i savršeno tonirana. Ovaj proizvod povećava bolje upijanje seruma i krema koje se nanose nakon njegove uporabe.

Crni detox gel za čišćenje lica i micelarna vodica su dermatološki i oftamološki testirani, što ih čini prikladnim za čišćenje lica i očiju, dok je tonik losion za lice dermatološki testiran i namijenjen je čišćenju lica.

Crni detox gel za čišćenjeCrni detox gel za čišćenje 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location