Username *
Password *
Remember Me

Ulje kanabisa glavni je sastojak nove Kiehl's kolekcije predstavljene u Mimari, na događanju u znaku zelenila. Prostor bara Gymnasium bio je ukrašen biljkama, jer sam brend ističe istraživanja ljekovitog bilja i korištenja prirodnih sastojaka u svojim slavnim formulama. 

Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate

Nova kolekcija Cannabis Sativa Seed Oil, posebna je po inovativnom sastojku - ulju sjemenki konoplje, ali i po tome što je novo ulje namijenjeno upravo za normalnu do problematičnu kožu – objavio je Kiehl's.

Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate namijenjen je normalnoj do problematičnoj koži ili koži koja je sklona nepravilnostima, a ključnu ulogu imaju dva glavna sastojka; ulje sjemenki konoplje koje ima ublažavajuće i smirujuće svojstvo te ulje zelenog origana koje pomaže u obnavljanju i smirivanju problematične kože zbog svog antibakterijskog i pročišćavajućeg svojstva.

Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate

Da je korištenje ulja zapravo dobro i za masnu kožu, otkrili su polaznici drugog Kiehl'sovog Skincare Masterclassa održanog ovog ponedjeljka u prostorima muzeja Mimara, sa čime je i započeo Kiehl'sov dvodnevni program. Gošća edukativne radionice bila je priznata dermatologica dr. Željana Bolanča koja je sa strane struke upotpunila temu problematične kože te dala savjete kako se takva koža pravilno njeguje. Ovo je drugi po redu Kiehl'sov Masterclass za kojim se pokazala potreba nakon što je prvi, održan u listopadu prošle godine, popunjen u rekordnom roku. Ovog su puta polaznici imali priliku isprobati novu kolekciju proizvoda, saznati kako koža reagira na pojedine sastojke te napraviti pregled kože.

Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate


Cijena Cannabis Sativa Seed Oil Herbal ulja (30ml) je 330,00 HRK, a cijena Cannabis Sativa Seed Oil Herbal gela za čišćenje lica je 200,00 HRK (150ml) i 95,00 HRK (75ml).

Cannabis Sativa Seed Oil Herbal ConcentrateCannabis Sativa Seed Oil Herbal ConcentrateCannabis Sativa Seed Oil Herbal ConcentrateCannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location