Username *
Password *
Remember Me

- Dva nova branda koja će biti dostupna u našoj ponudi početkom idućeg tjedna su Niod, njega kože za hiperobrazovane i Hylamide koji predstavlja pažljivo promišljen pristup njezi kože svojom pomno probranom kolekcijom proizvoda na bazi višenamjenskih formula. Vjerujem da Niod i Hylamide ne trebamo puno predstavljati našim vjernim klijentima, jer su dobro upoznati što se događa na svjetskoj razini u niche/masstige segmentu, ali i kada je u pitanju preparativna kozmetika. Iznimno sam sretan što već sedam godina uz pomoć svog tima ljudi u Hrvatsku dovodim prestižne niche brandove, a od nedavno i ekskluzivne brendove preparativne kozmetike - izjavio je Borut Mihalić, vlasnik Top niche parfumerija.

 Hylamide Bottle PoreDelete v4.0

Niod - njega kože za hiperobrazovane.

NIOD filozofija je ići ukorak sa znanstvenim dostignućima bez obzira na brendove, trendove, kritike i tuđe riječi. To opredjeljenje znači da će NIOD uvijek imati vrlo uzak krug publike koja cijeni iskreno zalaganje u službi istinske kvalitete i inovacije - publiku koja nije inspirirana ni marketingom niti cjenovnim strategijama, već istinom i odgovornošću – osnivač brenda Brandon Truaxe.

Inače NIOD je sestrinski brend slavnog The Ordinary.

Hylamide Bottle PoreDelete v4.0

Hylamide - minimalni režim njege s maksimalnim rezultatima

Hylamide predstavlja pažljivo promišljen pristup njezi kože svojom pomno probranom kolekcijom proizvoda na bazi višenamjenskih formula. Zahvaljujući najnovijim aktivnim sastojcima sljedeće generacije, uz Hylamide postižete optimalne performanse putem minimalističkog režima njege kože.
Osnovna serija proizvoda - “Core Series” nudi jednostavan režim za promicanje zdravlja kože. Pojačivači iz serije za dodatnu njegu - “Booster Series” mogu se dodati u vidu dopunske njege, za ciljane ili sezonske potrebe kože, dok uz seriju za finiširanje - "Finisher Series” postižete blistav, filtriran izgled kože zahvaljujući implementiranim foto-grafskim tehnikama.
Hylamide djelotvorno i beskompromisno pojednostavljuje njegu kože. Minimalni režim njege s maksimalnim rezultatima. Prethodno iskustvo u njezi kože nije potrebno.
Niod i Hylamide dio su beauty kompanije Deciem.

Početkom idućeg tjedna Niod i Hylamide stižu na Trg bana Josipa Jelačića 13, u niche parfumeriju, a već od danas ih možete prednaručiti putem web stranice - www.top.hr. 

 Hylamide Bottle PoreDelete v4.0Hylamide Bottle PoreDelete v4.0