Username *
Password *
Remember Me

- Ova priča o uspjehu počinje 1971. godine kada se pojavljuju šamponi razvijeni kako bi hospitalizirani pacijenti mogli oprati kosu bez upotrebe vode, no uskoro je ovaj suhi proizvod prouzročio pravi pljusak u segmentu njege kose – objavio je danas poznati francuski brend za njegu kose. - Klorane suhi šamponi su se zahvaljujući svojoj inovativnoj formuli i jednostavnom korištenju popeli na svjetski tron i tamo su i dan-danas, nakon gotovo 50 godina. Baš ove godine Klorane suhi šamponi dobili su novi, svježi i suvremeni izgled, zadržavajući usput originalnu učinkovitu formulu baziranu na dva djelatna sastojka (zobeno mlijeko i kopriva) i tri visoko upijajuća praha prirodnog podrijetla.

FERLO 708

Laboratoriji Klorane pouzdaju se u snagu biljaka koja proizvodima ovog najstarijeg svjetskog dermokozmetičkog brenda jamči učinkovitost ne samo prema kosi, već i okolišu.

KLORANE26

Masnoj kosi namijenjen je suhi šampon s koprivom koja se uzgaja bez pesticida kako bi se zaštitilo 120 vrsta koje obitavaju u njezinom eko-sustavu. Kopriva se ručno bere i prirodno suši kako bi se dobila djelatna tvar poznata po svojstvu upijanja masnoća. Uz biljne djelatne tvari, u srcu formule Klorane suhih šampona su tri praha prirodnog podrijetla:
1 silicijev dioksid koji zahvaljujući svojoj spužvastoj strukturi ima veliku moć upijanja,
2 kukuruzni i rižin škrob koji omogućuju ravnomjernu raspodjelu formule te olakšavaju njezino uklanjanje te beta-ciklodekstrin,
3 molekula šećera koja odstranjuje masnoću te zadržava sebum u lipofilnoj šupljini.

FERLO 708


Klorane suhi šampon sa zobenim mlijekom 150 ml, 93,71 kn
Klorane suhi šampon sa zobenim mlijekom – za tamnu kosu 150 ml, 93,71 kn
Klorane suhi šampon s koprivom 150 ml, 93,71 kn
Klorane suhi šampon s koprivom – za tamnu kosu 150 ml, 93,71 kn

FERLO 708FERLO 708xFERLO 708

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location