Username *
Password *
Remember Me

Još jedna stiže u ljekarne, ime joj je Eucerin Hyaluron-Filler maska za intenzivnu hidrataciju i vele da smanjuje fine linije i bore u samo 5 minuta… Taman, toliko vremena imam. Iako nam kozmetičke kuće obećavaju vječnu mladolikost, realno je za očekivati da ova maska stvarno radi nešto, jer je prepuna hijaluronske kiseline koja snažno vlaži kožu i podržava proces „navodnjavanja“ epidermisa. Hijaluronsku gubimo s godinama, a bome je i sami tjeramo, našim nepraktičnim načinom života. Zato su tu molekule koje se brinu da se bore, umor i sivilo na faci što manje vide… Hijaluronska je jedna od prvaka na ovom području. A koja je posebnost ove sheet-maske?

ECN 19548 Mask Beauty 3 PR Druck 300 dpi cr

- Nova Eucerin Hyaluron-Filler maska obogaćena je kombinacijom visoko i niskomolekularne hijaluronske kiseline koja prirodno nastaje u stanicama tijela i sastavni je dio vezivnog tkiva kože. Inovativna formula sadrži dva tipa hijaluronske kiseline kako bi učinkovito djelovala i ispunila bore "iznutra prema van": kratkolančana hijaluronska kiselina djeluje na gornje slojeve kože u kojima nastaju fine linije i bore dok nisko molekularna hijaluronska kiselina prodire dublje u epidermalne slojeve u kojima nastaju dublje bore - objavio je Eucerin.

Jednokratna sheet maska izrađena je od bio-celuloze - biorazgradivog materijala potpuno prirodnog podrijetla koji nastaje tijekom fermentacije kokosovog soka.

Kad nakon pet minuta skineš masku, umasiraj ostatak, nemoj brisati taj serum prepun hijaluronske!

ECN 19548 Mask Beauty 3 PR Druck 300 dpi cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location