ANA's tips & tricks // suhi vrhovi više nemaju šanse, stigla je infuzija!

  Suhi i porozni vrhovi donose nam velike poteškoće kod izrade i dugotrajnosti frizure. Koliko god brinuli o kosi, ona jednostavno dođe u fazu kad se od neredovitog šišanja počne listati. Na to su posebno osjetljive tanke vlasi, one suhe od prevelikog tretiranja te prirodno suhe, kovrčave kose. Kosa prilikom svakog friziranja ili kemijskog procesa dodatno slabi u svojim vrhovima pa traži redovitu pažnju i njegovanje.

  Predlaže: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

  Hailey Baldwin Daniel Wellington Watch Campaign02
  Hailey Baldwin // Daniel Wellington

   

  Kada kosu dovedete do tog stanja a ne stignete posjetiti svog frizera, priključite se na infuziju. To je nova Moroccanoil formula koja sređuje suhe vrhove. Serum koji kosa odmah upija na svojim poroznim dijelovima, obogaćen je arganovim uljem koje dodatno njeguje i regenerira kosu.

  Uz arganovo, za njegu je savršeno i ulje makadamije. Možete ih koristiti svakodnevno, na mokroj ili suhoj kosi.

  moroccanoil infusion


  Uz svu adekvatnu njegu, vaša će vam kosa biti zahvalna i duži period lijepa i zaglađena no naglasila bih da je infuzija preparat koji neće vašu kosu izliječiti tako da se nećete morati šišati, ona će vašu frizuru učiniti ljepšom i dugotrajnijom svojim trenutnim djelovanjem. Suhe vrhove morate skratiti kad-tad!

  Kosa se treba šišati svaka četiri tjedna, dovoljno je i par milimetara da vrhovi budu svježi i uredni. Nemojte dozvoliti da vam kosa procvjeta na vrhovima, ona tada velikom brzinom cvjeta vrhove prema vlasištu što dovodi do drastičnih šišanja na koja velika većina nije spremna.

  Hailey Baldwin Daniel Wellington Watch Campaign03