Username *
Password *
Remember Me

Ružino drvo, blijeda breskva, super svjetla neonska breskva, suptilno plava, otopina bakrenog pastela... gdje god se okreneš, a ono breskva! Sve su to nijanse narančaste kose koja je popularna već neko vrijeme. U kombinaciji s pastelima, ona vlada ne samo modnim revijama i vizualima, već i našim frizerskim salonima. Sada koloristi diljem svijeta najavljuju još jednu narančastu – ime joj je đumbir-breskva! Zvuči jako apetitlih, a tako i izgleda…

Secira jesenske hair trendove // Ana Kuštre @ DO ŠMINKE I FRIZURE ZA POL VURE

peach hair2


Treba joj manje blajha, što znači da je rezultat zdravija kosa. Boju kreiramo tehnikama koje nam omogućavaju stapanje tamnijih i svjetlijih nijansi.

Kako je izvesti?
U korijenu ostavljamo dubinu koju dobivamo najtamnijom nijansom, dok na ostatku dužine vlada šarenilo sličnih nijansi s najvećom količinom pigmenta inspiriranog bojom đumbira.

Osim đumbir breskve idealno je dodavati nekoliko pramenova s nijansom mandarine, posebno kod tamnijih kosa.
Te dvije kombinacije oživjet će kosu, dati joj vizualni volumen i razigranost. Ovaj trend koji nas čeka najidealniji je na bob ili lob šišanjima te na neurednim i raščupanim valovima.


Kako biste uspjeli dugotrajno održati boju, prilikom svakog pranja kose koristite preparate za bojanu kosu. Predlažem i maske za kosu, obogaćene narančastim pigmentima.