Username *
Password *
Remember Me

Ylang Ylang izuzetan je sastojak ne samo radi mirisa, već i formula za njegu kose u ljetni mjesecima, ali i tijekom cijele godine. Njegova posebnost leži u esencijalnom ulju kojim čuva svoje krhke latice…

KLORANE social photo summer outfit ylang oil

1. Ylang-Ylang je tropsko drvo koje raste u srcu Indijskog oceana, na otoku Anjouan, u sklopu otočja Komori.

2. Taj mitski cvijet očaravajućeg mirisa uzgajan je zbog svojeg esencijalnog ulja koje je ključno u industriji parfema te je jedan od primarnih izvora prihoda za ovo vrlo siromašno područje.

3. Za Ylang-Ylang su se zainteresirali i botaničari Laboratorija Klorane, ali ne zbog esencijalnih ulja, nego zbog voska kojim ova jedinstvena biljka štiti svoje latice i daje im otpornost kako bi očuvale svoju ljepotu i pod jakim tropskim suncem. Laboratoriji Klorane koncentrirali su ovaj dragocjeni vosak koji odlikuje konzistencija nemasnog maslaca i opojni miris Ylang-Ylanga i tako stvorili liniju proizvoda koji će štititi i njegovati kosu izloženu suncu u nadolazećim danima godišnjih odmora, pružiti nezaboravno iskustvo svim vašim osjetilima, a također će omogućiti dodatnu zaradu lokalnom stanovništvu koje je tajnu Ylang-Ylanga čuvalo od zaborava sve ove godine.

KLORANE social photo summer outfit ylang oil

KLORANE social photo summer outfit ylang oil

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location