SUNČANI PARTY // NIVEA zna kako prirediti toliko željeno osvježenje...

  Nivea uoči svake ljetne sezone organizira sunčani party, no ove godine stvarno su bili na knap. Naime, dosadne, hladne kiše sakrile su nam proljeće iza vodene zavjese, pa je ekipa, gladna osvježenja, rado svratila na jučerašnji dnevni tulum na krovu zgrade u Strojarskoj, u Rooftop Lateral bar.

  NIVEA SUN 1

  Na menuu su bili slavni kokteli poput Sex on the beach i home made slatkači food blogera Hungry Mile. Sve skupa dodatno je uljepšao glazbeni okvir Matije Cveka i njegovog benda.

  Ekipa iz Nivee pritom je gostima zadala i dress code – bio je to, naravno, navy stil. I gotovo svi su poslušali. Bilo je tu prugica, prugičica, plavih točkica, bijelih tekstura, sve morsko i oh, tako ležerno!

   NIVEA SUN 1


  Ipak, neke su stvari ozbiljne, jer treba pripaziti na – kožu. - Ljeto nam donosi dulje dane i više prilike za provođenje vremena na otvorenom - aktivnost koju naši najmlađi najviše vole. Za njih ne postoje ljepši trenuci u danu od onih koje provedu bezbrižno se igrajući na suncu. No, koliko god roditelji uživali promatrajući svoju djecu u igri na svježem zraku, svjesni su štetnih posljedica UV zraka za njihovu osjetljivu kožu i iz tog razloga često im moraju prekidati zabavu - upozorili su stručnjaci.

  NIVEA SUN 1


  - Sunčeve zrake odgovorne su za opekline na dječjoj koži i dugoročno utječu na njeno starenje. Što djeca provode više vremena na suncu, veći su izgledi da će posljedice toga prije izaći na vidjelo. Štoviše, njihova je koža tanja i nema pigmentaciju sve do tinejdžerske dobi što ih čini još osjetljivijima - ističe Nivea.

  NIVEA SUN 1

  No, ne smijemo zaboraviti na pozitivne strane sunca. Njegovo izlaganje pomaže tijelu u proizvodnji vitamina D koji je neophodan za rast kostiju i razvoj djece. Dodatno, njihov zarazan osmijeh možemo također zahvaliti suncu koje potiče proizvodnju endorfina i hormona sreće - serotonina.


  Dok se dječica igraju u pješčaniku ili prskaju vodom, NIVEA SUN Protect & Care vodootporni dječji losioni će ih zaštititi u svakom trenutku njihove bezbrižne igre. Njegujuća formula s visokim zaštitnim faktorom pruža trenutačnu zaštitu od opeklina, trajnih oštećenja i smanjuje rizik od alergije na sunce. Za one kojima je potrebna pojačana zaštita od UV zraka, NIVEA donosi SUN Protect & Sensitive proizvode, posebno razvijene za osjetljiviju dječju kožu.

   NIVEA SUN 1NIVEA SUN 1