SKIN_upgrade // OLIVAL napravio ekskluzivnu kolekciju BELLA by Izabel Kovačić

  Kolekcija proizvoda za njegu BELLA by Izabel Kovačić ekskluzivno je dostupna u dm-u, proizvela ju je tvrtka Olival, a potpisala Izabel Kovačić, suvlasnica baby online shopa i supruga našeg poznatog nogometaša Matea Kovačića.

  Proizvodi linije BELLA rezultat su moje ljubavi prema kvalitetnoj kozmetici i želje da si što veći broj žena priušti pouzdane kozmetičke proizvode. Suradnja s dm-om i Olivalom objedinjuje upravo te dvije stvari – izjavila je Izabel.

   BELLA by Izabel Kovacic

  Veliko nam je zadovoljstvo što na dm-ovim policama od sada nudimo originalan hrvatski proizvod, kreiran ekskluzivno za djevojke i žene koje kupuju u dm-u. Za njih smo osigurali pristupačne cijene proizvoda koje krasi visoka kvaliteta sastojaka, elegantno pakiranje i lakoća uporabe. Suradnjom s Izabel Kovačić dm u Hrvatskoj otvara jedno novo poglavlje u svojem poslovanju - izjavila je Gordana Picek, članica Uprave dm-a zadužena za marketing i PR.

  Receptura proizvoda spaja dugogodišnju tradiciju tvrtke Olival u čijim laboratorijima je proizvedena te najnovije spoznaje moderne kozmetologije. Donosi sastojke poput bademovog ulja, ulja jojobe i makadamije te shea maslaca.

  - Pri proizvodnji linije BELLA koristili smo visokovrijedne sastojke. U nju smo utkali svoje znanje, stručnost i iskustvo i sjedinili ga s profinjenim ukusom Izabel Kovačić. Linija kozmetike BELLA donosi potpuno originalne recepture bazirane većinom na sirovinama prirodnog porijekla. Proizvedena je prema najvišim standardima u kozmetičkoj i farmaceutskoj industriji, u našem proizvodnom pogonu u Zagrebu - pojasnio je Marijan Pojatina, direktor tvrtke Olival.

   BELLA by Izabel Kovacic

  U kolekciji su univerzalna zaštitna krema, mirisno mlijeko za tijelo, deo krema, piling gel za tuširanje i suho ulje za tijelo.

  BELLA by Izabel Kovacic
  Marijan Pojatina (Olival), Vesna Pavković (dm), Gordana Picek (dm) i Izabel Kovačić